Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Servisní sady žárovek a pojistek

Od: martin1* odpovědí: 5 změna:

Zdravím, tento týden musím na STK a zjistil jsem, že nemám náhradní autožárovky a autopojistky. Myslím, že nějaké sady prodávají v marketech (tesco, kaufland, atd.). Postačí? Auto je Ford Galaxy.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

koukni jaké žárovky máš v předních světlech a kup uni sadu s touto žárovkou a neměl bys mít problém

martin1*
hodnocení

A ty pojistky? Je to jedno, prostě vzít nějakou sadu?

pojistky by měli bejt součástí tý uni sady ale většinou tam sou ty velký pokud máš i ty miny pojistky tak koupit sadu třeba tu

autodoplnkyfro.cz/...

autodoplnkyfro.cz/...

martin1*
hodnocení

Asi spíš ty žárovky dokoupím jednotlivě, doma jsem našel H1 a PY21W, tak už jen dokoupím těch pár zbývajících.

K těm pojistkám, prodávají sadu pojistky nožové 10ks a pojistky nožové mini 10ks, ale nevím jaké tam mám...

buss
hodnocení

0x

Od každého typu kus, ale myslím, že to ani na STK nechtěli, protože to tak nemám, ale čert nespí že?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]