Nejste přihlášen/a.
dobrý den ,
chtěl bych se jen poradit..už sem něco málo na internetu zjistil ale vše moc složité a časově nebo finančně náročné a tak má otázka zní : Jaké sedačky jdou nejlépe a nejrychleji namontovat do feldy?
nemám moc času a tak bych nejradši nějaké koupil a jen je přehodil ale nechci origo škoda..
např. sedačky z fábie mají jiné přední uchycení na kolejničkách a předělání by trvalo.
no za každé rady moc děkuji
No já mám ve Feldě originál sedačky, ale jiný než ty běžný s opěrkama na hlavu upevněný dvěma tyčkama.
Ty moje mají opěrky jako součást sedačky v jednom kuse a můžu říct že v pohodlnosti je to oproti klasickému originálu nebe a dudy.
U nás na feldaklubu byl kdysi kluk, co měl ve Feldě sedačky z Fabie RS. Nutno však podotknout, že při autonehodě Vám pojišťovna udělá velký problém, protože budete mít a autě sedačky nechválené výrobcem. A to jak pojišťovna, u které máte pojištěné auto, ale i ta, u které se bude chcít hojit s úrazem. Řekne Vám, že zhmoždění hrudníku Vám způsobil bezpečnostní pás na sedačce z fabie, jež je neschválená, nikoliv pás z felicie a že kdyby jste tam měl ty, co tam být mají, tak by se Vám to nestalo... Zkuste se nad tím zamyslet z jiné stránky...
Do feldy se montovaly příplatkově recara...ovšem je jich jako šafránu a stojí ranec...nic jiného tam bez složité úpravy asi nepůjde
Osobně jsem viděl i tovární prospekt,montovalo se to příplatkově nebo později na zakázku...něco jako palubní počítače APRI...je jich hodně málo,ale už jsem je viděl...
To nejsou recara jako sportovní sedačky s 4 bodovými pásy,ale normální sedačky s úplně jinou hlavovou opěrou a lepším bočním vedením,pokud to někde najdu tak můžu ukázat obrázek
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.