Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lepší sedačky ŠKODA FELICIA

Od: mates23 odpovědí: 13 změna:

dobrý den ,
chtěl bych se jen poradit..už sem něco málo na internetu zjistil ale vše moc složité a časově nebo finančně náročné a tak má otázka zní : Jaké sedačky jdou nejlépe a nejrychleji namontovat do feldy?
nemám moc času a tak bych nejradši nějaké koupil a jen je přehodil ale nechci origo škoda..
např. sedačky z fábie mají jiné přední uchycení na kolejničkách a předělání by trvalo.
no za každé rady moc děkuji

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

No já mám ve Feldě originál sedačky, ale jiný než ty běžný s opěrkama na hlavu upevněný dvěma tyčkama.
Ty moje mají opěrky jako součást sedačky v jednom kuse a můžu říct že v pohodlnosti je to oproti klasickému originálu nebe a dudy.

mates23
hodnocení

no já nechci ani moc investovat..při nejlepším koupit , jednoduše předělat a namontovat...foto těch tvých asi nemáš viď?
já ty svoje mám dobrý..nejsou prosezený akorát místama propálený což mě hodně štve..a když už bych dával nějaký jiný tak aspoň ať je to lepší

Jestli vzpomenu tak ti je vyfotím.

k2

jojo to jsou ony

Lepší sedačky ŠKODA FELICIA

cobrak*
hodnocení

2x

U nás na feldaklubu byl kdysi kluk, co měl ve Feldě sedačky z Fabie RS. Nutno však podotknout, že při autonehodě Vám pojišťovna udělá velký problém, protože budete mít a autě sedačky nechválené výrobcem. A to jak pojišťovna, u které máte pojištěné auto, ale i ta, u které se bude chcít hojit s úrazem. Řekne Vám, že zhmoždění hrudníku Vám způsobil bezpečnostní pás na sedačce z fabie, jež je neschválená, nikoliv pás z felicie a že kdyby jste tam měl ty, co tam být mají, tak by se Vám to nestalo... Zkuste se nad tím zamyslet z jiné stránky...

mates23
hodnocení

pravda to mě ani nenapdalo..ale tak zajímalo by mě co když si koupím nějaké přímo třeba sportovní s 4bodovými pási a ty taky nejsou schválené přimo na typ vozu...je pravda že pojištovny pak hledají kde co

k2
hodnocení

0x

Uz se to tu kdysi resilo. Bez uprav nepasuji zadne.

mark21
hodnocení

0x

Do feldy se montovaly příplatkově recara...ovšem je jich jako šafránu a stojí ranec...nic jiného tam bez složité úpravy asi nepůjde

k2

To je blbost.

mark21

Osobně jsem viděl i tovární prospekt,montovalo se to příplatkově nebo později na zakázku...něco jako palubní počítače APRI...je jich hodně málo,ale už jsem je viděl...

To nejsou recara jako sportovní sedačky s 4 bodovými pásy,ale normální sedačky s úplně jinou hlavovou opěrou a lepším bočním vedením,pokud to někde najdu tak můžu ukázat obrázek

mates23
hodnocení

tak to by mě docela zajímalo...když najdeš určo to sem hoď :)

mates23
hodnocení

tak já nwm no..asi pořídím sedačky z fabie..ještě by mě zajímalo jestli je potřeba upravit úchyty na zadní sedačky?
každopádně děkuji za rady

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]