Nejste přihlášen/a.
Dobrý dem, slyšel jse, že se dá někde na autorádio ze zadu na dráty připojit jack aby to hrálo z mobilu nevíte někdo jak na to? díky moc.
doplněno 22.03.14 23:57:ještě by mě zajímalo na co jsou dva kolíky ze zadu bílý a červený?
doplněno 23.03.14 00:08:sencor SCD-4102MR
Dobrý den, patrně chcete dostat signál ze sluchátkového výstupu v mobilu na audio vstup v autorádiu, aby se přehrával zvuk z mobilu. Je to tak? Napište typ autorádia.
Pokud je tam něco bílého a něco červeného, tak bílý bude levý kanál a červený kanál pravý - tedy takto to většinou je pro stereo. Zdravím!
doplněno 23.03.14 00:17:Podle toho, co jsem našel, je tam jen audio výstup, ale není tam audio vstup. Myslím, že to nepřipojíte. Nebo si k tomu pořiďte zesilovač se vstupem.
Bílý a červený bude s největší pravděpodobností linkový (nezesílený) výstup, například pro externí zesilovač. Je ale také, s menší pravděpodobností možné, že to bude právě onen vstup, který potřebujete, o tom se jistě dočtete v návodu k rádiu, nebo když sem napíšete, co je to za typ, snad by to nebyl problém dohledat. Pokud by to byl tento vstup, stačilo by připojit redukci JACK -> 2x CINCH, která je běžně dostupná.
Jinak to co chcete zdaleka nepodporují všechna rádia, takže se to nedá jednoznačně říct. Pokud se tlačítkem, kterým volíte CD/TUNER nedá nějak přepnout na AUX, pravděpodobně vůbec takto telefon připojit nepůjde.
doplněno 23.03.14 00:13:Nic moc jsem o tom rádiu nenašel, ale co jsem vyčetl je, že bílý a červený jsou, jak jsem tušil, výstup. Bohužel tedy k tomuto rádiu jack napřipojíte.
Pokud nechcete měnit rádio, můžete si pořídit např. FM transmitter
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.