Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
dnes rano jsem nasel za steracem vyrozumeni o oznameni podezreni ze spachani prestupku dle paragrafu 125c odst. 1 písm. k (Stani v obytne zone mimo parkoviste) Hledal jsem odpoved jak vazna je takova pokuta pres google.com ale v podstate jsem se dostal pouze k odpovedem z roku 2009 a proto jsem se chtel zeptat zda nevite jak je to ted, vim ze uz neni mozna osoba blizka atd.. Dekuji za radu.
Marwin
marwinline, některé rady Vám můžou přinést jen problémy.
Pokud nebudete řešit lístěček, (nemusíte) osloví (taky nemusí) provozovatele vozidla. Často záleží na tom, kdo tam dal lísteček a z jakého jste města.
Osobu blízkou nikdo nezrušil, ale přibyl problém s tím, že musí provozovatel vozidla zabezpečit, aby s vozidlem nebyl páchán přestupek...
Já na lístek za sklem nereaguji.
Žádná osoba blízká, nebo si ti hajzli předvolají spoustu tvých příbuzných!
JEDINÉ ŘEŠENÍ
Furt dokola omílej dvě věty : "Přestupek, který mi je kladen za vinu, jsem nespáchal. Odmítám k celé věci vypovědět cokoliv dalšího."
Odmítnutí výpovědi je tvé svaté právo. V tomto případě nemůže policie vůbec nic. Doporučeno úspěšným pávníkem a opakovaně osobně ověřeno. Hlavně se nenech nachytat. Zeptají se tě, zda tedy řídila osoba blízká, když ne ty. Neříkej ani ano, ani ne. Řekni jim znovu, že přestupek jsi nespáchal a dále k němu odmítáš vypovídat.
Úspěšným právníkem? jestli vám to doporučil v poslední době, tak je to tatar a ne právník!
Pokud jsi majitelem, pak pokutu dostaneš ty jako majitel, protože se nepodaří dohledat osobu,která přestupek spáchala. A těmahle kecama co ti radí jezevectupý, je akorát tak naštveš a dostaneš ty (jako majitel, popř. jiná osoba, jako majitel), max. možnou pokutu. V případě bodových přestupků bez bodu, což je jediná výhoda.
stát se snaží obejít mezinárodně zakotvené právo nevypovídat...bla bla bla (osoba blízká) a začal sankcionovat tzv."nenabonzování" skutečného pachatele přestupku (jakoby co nejvíc jim ušetřit práci,aby mohli jen inkasovat) jenže smolíček pacholíček-pokud člověk trošku zapátrá,najde jak v duchu snahy státu jim na...at(jelikož poslanci klasicky schválili něco co ani nečetli a tudíž to je paskvil...) např.straznici.com nebo www.dfens-cz.com je to tam v plném i paragrafovém znění...
doplněno 22.03.14 19:30:musíš v tom trošku zabrouzdat,je tam i aktuální návod po změně legislativy-jak nebonzovat a neplatit,něco v tom smyslu...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.