Nejste přihlášen/a.
Zdravím, prosím o radu...v půce října jsem prodal auto...když jsem auto kupoval tak původní majitel ho na mě odhlásil, tudíž bylo v polopřevodu na mě a ja ho takhle prodal dál s tím, že si ho nový majitel na sebe přihlásí, jenomže auto je odstavený na jednom parkovišti a ještě si ho na sebe nepřihlásil...a ted nemužu toho komu jsem ho prodal sehnat a od auta nemam nic, jen kupní smlouvu, ale nenní notářsky ověřená...takže jsem podle uřadů majetel pořád já a bojím se že na to neplatí pojistku...chtěl jsem se zeptat co v tom mužu dělat, a co mi hrozí...můžu být klidný když mam kupní smluvu? a kdyby se mi ho podařilo sehnat, šel by udělat polopřevod na něj když jsem v polopřevodu pořád já...? vůbec nevim jak to mám řešit a hodně mě tato situace tíží
dnes jsem byl na magistrate a pani mi rekla, ze pokud je clovek v teto situaci, vystavuje se nebezpeci, ze po nem bude pojistovna v budoucnu chtit proplatit pojistku. jsem na tom stejne, mam na sebe jedno auto v poloprevodu, ktere uz ma dalsi majitel a na sebe jej neprepsal
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.