Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěl bych se Vás zeptat, jak je to nyní s řidičským oprávněním na sk. T
V nejbližší době bych si tuto skupinu chtěl udělat, ale nevím, zda při neúspěšných zkouškách mi vezmou i řidičské oprávnění na sk. A2 a B co mám nyní.
Předem děkuji za Vaše odpovědi.
Nevím jak je to u skupiny T ale známej měl řidičák na motorku a začal si dělat řidičák na auto. První 2 zkoušky nedal a kdyby je nedal na potřetí tak mu řidičák na motorku seberou. Ale nevím jestli to takhle platí u všech skupin.
Obecne (paragrafy k tomu nevim)
Pokud neudelam testy, tak mi "seberou" vse, na co jsem bodove "nedosahl". Jelikoz na T je myslim potreba tech bodu uplne nejmene, tak mi seberou vsechny skupiny.
Nicmene na miste mi ridicak vzit komisar nemuze (k tomu nema pravomoc)-musi to jit do spravniho rizeni. Nez to tam posle, nez oni rozhodnou, tak je jeste spoustu casu a moznosti jit na opravne testy.
V praxi tedy k tomu muze dojit jen u totalniho lempla. Toto plati pouze pro TESTY, nikoliv pro jizdy a techniku (nevim, zda se u T technika dela), tam se pri neuspechu nic nezabavuje...
Koukal jsem na ministerstvo dopravy a cvičné testy na sk. T nejsou, myslíte si, že to spadá pod sk. C nebo D?
nevim, zda se u T technika delaZkouska na T vypada stejne jako na B (test, znat veci kolem auta, navic pripojeni vleku, jizda) ( zakon).
Nikde jsem právě testy přímo na skupinu T nenašel, tak to bude určitě jak říkáte, ale jak je to s těmi zkouškami, to fakt nevím. Aby mi docasne vzali řidičák co mam teď je riziko.
Ahoj. Já jsem si k plnému řidičáku dodělával motorku a chybělo mi pár bodů v testech. Do dalšího testování mi ho zadrželi. To ještě dělali VéBáci z DI v roce 1987. Vždy se musí obhájit počet bodů pro nejvyšší skupinu. Jestli je T nad B teď nevím. Pod C a D je určitě. Žena mě potom vozila jako medvěda a kecy si samozřejmě neodpustila.Tak se stejně snaž.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.