Nejste přihlášen/a.
Musím převést auto když si ho koupím za účelem dalšího prodeje? (mám živnostenský list na výkup a prodej vozidel) vozidlo jsem koupil v aukci na mojí firmu a mám faktůru jako kupní smlouvu a všechny doklady k vozidlu (velký a malý TP kde zatím nejsem psaný v polopřevodu pojištění jsem již zaplatil) .. vozidlo bych si chtěl nechat jako by na skladu firmy 2-3 měsíce s ním občas jet a pak ho zase prodat... tak bych chtěl vědět jestli to mám nějak řešit nebo nechat vozidlo tak jak ho mám teď a převést ho na nového majitele až ho budu prodávat.. děkuji za odpovědi
Erikch radí dobře, ale odpověď na otázku od Vás zní, ano, musíte nahlásit změnu na registru. Divím se, že Vám někdo dá tachničák, bez toho, aby na vás vozidlo odhlásil. Jednou může litovat.
"chtěl nechat jako by na skladu firmy 2-3 měsíce s ním občas jet a pak ho zase prodat." z tohoto lze odvodit, že ho chcete provozovat, takže určitě na úřad.
ale předpisy se normálně porušují.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.