Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tesneni vika ventilu

Od: justanswer odpovědí: 7 změna:

Zdravim, nedavno sem menil tesneni vika ventilu protoze mi vytejkal olej na dvou mistech. Jenze to tece i kdyz je tam tesneni novy a tece to furt na stejnejch mistech takze bude v haji dosedaci plocha na motoru asi. Cim podlepit to tesneni? doporucte nejakej sajrajt co to utesni. Nechci brousit dosedaci plochu ani menit viko a ani kupovat zase novy tesneni kdyz by to bylo k nicemu. Predem dik vsem za rady.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

erikretr*
hodnocení

1x

já používám tento jak na auto tak i na traktory

denbraven.cz/...

hodnocení

1x

Nepíšete co je to za auto, některý dnešní auta mají víka z plastu. Všeobecně - podmáznout těsnění něčím na vyšší teploty, utahovat od středu ven, pokud možno momenťákem ( sehnat někde utahovací moment na typ motoru ).

jirkamatapat*
hodnocení

1x

Nic nevymýšlej a kup si silikon na motory,jak píše dabel.Ten utěsní i vanu motoru bez problémů.

To Jirka- *palec*

Přesně tak,já na nebožce škůdce asi 3x měnil těsnění a stále teklo (korkové),tak jsem se na... "napatlal" červeným silikonem ne motory (ne dystik,ale taky od den braven) a najednou to bylo OK!

hodnocení

0x

todle se mi stalo na béčkový vectře tak sem těsnění podlepil červeným silikonem na motory a byl pokoj

hodnocení

0x

Pokud je víko plechový, zřejmě jste ho přetáhl a zkřivil. Odmastit trichlorem nebo tech. benzínem nebo čističem na brzdy a přilepit Lukoprenem na motory nebo jiným "těsnítkem" na motory.

justanswer
hodnocení

Viko je obyc z plastu a nic s nim neni. Jen ta dosedaci plocha na motoru je v haji. Dik za tipy, neco vyberu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]