Nejste přihlášen/a.
Reaguj na odpovědi Nespokojenéhoúředníka,Jsem také štastný plátce povinného ručení na 7 let sešrotované auto,ale když ho chci odhlásit,úředníci po mě tu pojistku vyžadují,tedy se mi to v hlavě pere,mam ještě jedno takové auto je to tedy začarovaný kruh.
nezaplatím pojistku,neodhlásím.tečka
jak tedy?zruším auto bez pojistky?někdy mě připadá že na tom našem úřadě nevědí nic.
Nespecifikoval jste, jaký úřad a jací úředníci, když nemáte auto 7 let, měl jste se před 7 lety dostavit na DI-VB kde jste měl řešit vyřazení vozidla,k vyřazení vozidla z registru potřebujete doklad o ekolokvidaci, ne pojistku.Předpokládám, že jste auto na sebe nikdy nezaregstrval a jste uveden v tzv. polopřevodu, v tom případě na doregistraci po Vás úřad bude požadovat pojistku a platnou technicku + evidenční kontrolu. Protokola Vám lze prominout na ýákadě dokaldu o ekolikvidaci, pkud máte k auto dokaldy a značka, stačí i dodatečné pitvrzení sběrmny surovin, že před 7 lety byl převzat autovrak ABC-1234 a auto zaniklo.
Vůbec ale nechápu proč platíte pojistku za neexistující auto.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.