Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prasklé čelní sklo

Od: klesti odpovědí: 10 změna:

Cestou po dálnici odletěl od někud kamínek prasklina je 30 cm sklo připojištění sem platil 5let nic se nestalo ted toto až jsem změnil pojišťovnu zajímá mě co když sklo připojistím ted a sklo vyměním třeba za tři měsíce co na to poradte

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ivo39byd
hodnocení

3x

Kamarád měl prasklé přední sklo, šel na pojišťovnu a připojistil. Za cca měsíc nahlásil pojistnou událost. Dnes sedí...

doplněno 20.03.14 07:12:

Dostal 8 měsíců. A bylo to pouze za jedno přední sklo za cca 12tis.

klesti
hodnocení

Tak to toho musel vymastit asi více ne za jedno sklo do basy to je divné sehnal sem sklo za 2000 nové a kamoš ho nalepí za 500 tak a pak ho pojistím uvidí se

k2

Ani ne tak basa za jedno sklo, jako za §210 TZ.

erikch*

v těhle případech je nejjednodušším způsobem řešení domluvit se na konečné s řidičem busu MHD(odlítl mu kamínek a ani o tom neví)-dopravní podniky mají extra pojištění na podobné situace,nedotýká se to řidičů jako takových a náklady jsou stejné("všimné") jako připojištění čelního skla,jen s tím rozdílem,že pojistné platit musíte aníž by se cokoli stalo...

cuca*
hodnocení

2x

Pravidlo Z7 zdejsi poradny,pardon...

A co jako kdo koho navádí k páchání trestného činu či dalšího dle Z7?Ptá se jen jak toto řešit v rámci možností ,to není porušení pravidel!

To tazatel - záleží jak která pojištovna ,mám připojištění sklel auta k PR a nic nechtěli vidět,jen mne upozornili při sjednání,že se může stát ,že do půl roku od sjednání mohou zvýšit spoluúčast!(ČSOB pojištovna)

klesti
18.03.14 19:54
hodnocení

Cooo?

hodnocení

2x

mam dojem že to asi nedopřipojistíš pojištovny aspon co mám zkušenost tak chtěj to sklo vidět pokud by se ti to podařilo tak proč ne, co se zkusit s někym domluvit?

hodnocení

0x

nevím jak je to teď ale asi před 3 lety chodil pojištovák a než vám ho pojistil tak ho chtěl vidět a dělal foto.Tak to vám asi neklapne.Ještě je řešení nějaký známí co jezdí náklaďákem a domluvit se s ním že jste jel za ním a odletěl kamínek :-D

Ale je to podvod a admin mě asi smázne *plac*

doplněno 18.03.14 20:22:

blesku co to byla za pojištovna? že bych to taky rysknul. Moje ná 1měsíc lhůtu

hodnocení

0x
Kamarád má stejnou zkušenost. Prasklo, šel ho pojistit a druhý den, že mu vlítl kamínek na sklo. Vyplatili mu to, nikdo okno při pojištění kontrolovat nebyl.
doplněno 18.03.14 20:43: Nevím, jsou to 2 roky zpět co se to stalo, možná že to bylo časté, tak to raději chodí kontrolovat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]