Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč se mi vypíná servo?

Od: ford* odpovědí: 5 změna:

Zdravim nedavno jsem měnil servo fungovalo pohodě až do včerejška. Sednu do auta servo nefunguje, ujedu pár km, vypnu motor, nějakou chvilku je auto v klidu a pak jakoby mávnutím kouzelného proutku zase funguje! Nebo si takhle jadu samozřejmě servo zase stávkuje najednou se mi rozbliká kontrolka ABS a ruční brzdy napíše mi to chybu limitovaná funkce ruční brzdy. Zastavim, chcípnu motor, znovu nastartuju a najednou zas servo funguje. Děkuju za radu

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hujer123*
hodnocení

0x

Co je to za vůz? Není servo jako servo. Některé modely mají čistě hydraulické, některé elektrohydraulické.

ford*
Jde o ford focus c-max 2.0 Tdci rv. 2004 takze se jedna o elektrohydraulicke servo

hodnocení

0x

to bude někde v elektrice-špatnej kontakt asi se nevyhnete napíchnutí na diagnostiku

ford*
Na diagnostice uz to bylo bohuzel bez vysledku
erikch*

bohužel nejste zdaleka první komu se to (u Focuse) stalo...a přípravte se,že pod 8 000,- se nedostanete(koupě už jetého funkčníhose zárukou na odzkoušení od prodejce,nové je asi za padesát-prostě nesmysl)...takže prvně navštívit nějakého šikovného mechanika a nechat prověřit elektroinstalaci,může to být prkotinka v podobě kontaktu v konektorech apod.,ale spíš se servo poroučí do věčných lovišt...schválně pak dejte echo co a jak(upřímně přeji tu prkotinu!)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]