Nejste přihlášen/a.
Zdravim nedavno jsem měnil servo fungovalo pohodě až do včerejška. Sednu do auta servo nefunguje, ujedu pár km, vypnu motor, nějakou chvilku je auto v klidu a pak jakoby mávnutím kouzelného proutku zase funguje! Nebo si takhle jadu samozřejmě servo zase stávkuje najednou se mi rozbliká kontrolka ABS a ruční brzdy napíše mi to chybu limitovaná funkce ruční brzdy. Zastavim, chcípnu motor, znovu nastartuju a najednou zas servo funguje. Děkuju za radu
bohužel nejste zdaleka první komu se to (u Focuse) stalo...a přípravte se,že pod 8 000,- se nedostanete(koupě už jetého funkčníhose zárukou na odzkoušení od prodejce,nové je asi za padesát-prostě nesmysl)...takže prvně navštívit nějakého šikovného mechanika a nechat prověřit elektroinstalaci,může to být prkotinka v podobě kontaktu v konektorech apod.,ale spíš se servo poroučí do věčných lovišt...schválně pak dejte echo co a jak(upřímně přeji tu prkotinu!)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.