Renovuju auto a rozhoduju se jakou zakladovku mam pouzit na podvozek ktery mam ocisten az na plech vaham mezi sincolor.cz/... a sincolor.cz/... popripadne nazor na tyhle barvy a znacku nebo lepsi alternativu
Podle parametrů jsou takřka rovnocenné, ale volil bych var iantu se zinkem jako plnidlem.
kockopes*
Ale jsem na vazkach protoze nekde jsem se setkal s tim ze nekdo psal ze pak na tom zinkovem zakladu nic nedrzelo tak to musel odpiskovat a dat normal epox. Zaklad ale nevim o jakou znacku se jednalo, mohl pouzit nejaky smejd...priklanej bych se k te zinkove ale nevim no aby na tom pak to ubs drzelo...pokud nekdo ma dobou zkusenost s jinou barvou sup sni sem
Nechci tě zrazovat, ale epoxidová barva je po vytvrzení křehká a myslím si že nevhodná na podvozek auta.
Na podvozek se dává pružná hmota, která odolá nárazu kamínků, změnám teploty, vodě, sněhu, atd.
kockopes*
Tak s autem se bude jezdit jen v letnim obdobi a proti kaminkum tam bude nekolik vrstev ubs tak toho bych se nebal, spis teda jestli vydrzi rozpinavost plechu u ty zakladovky mi jde spise o ochranu proti korozi, ale pokud je nevhodna napada vas jina alternativa? Jine zaklady me nenapadaj
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.