Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ovevření auta Audi A8 z důvodu vybité baterie

Od: buri* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

mám Audi A8, r.v. 2005. Dlouho jsem nejezdila a vybila se mi baterie. Poradí mi někdo, jak se dostanu do auta? Dálkové ovládání nefunguje. Děkuji za radu.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahmedzbrna
hodnocení

0x

No já nevím ale tohle psát někam na poradnu mě příjde hoodně podezřelé. Poprosil bych ostatní aby nepsali žádný postup -> jednou jsem měl problém s favoritem s řízením a mezi odpověďmi se našli ti, co napsali pomalu postup jak ukradnout favorita.. Takže nerad aby nějaké 16 leté inviduum šlo a zkoušelo to na nějaké audině ( pokud buri je vážně majitelem a opravdu se mu to stalo tak to pochopí a rada zní : zavolej nějakému automechanikovy apod. )

hodnocení

0x

já bych zved auto schodil dekl na motoru jestli tam je a pokusil se dostat bud ke startéru či k alternátoru no a na jejich plusovej přívod -většinou silný kabel červené barvy bych napojil bud plus z nabíječky či jiný 12V zdroj -třeba baterie z kamarádova auta no a mínus z použitého zdroje napětí napojit někde na blok motoru či převodovky a pak použít dálkový ovladač k otevření

jinak normálně to klíčkem v zámku dveří řidiče otevřít nejde?

buri*
hodnocení

Děkuji za odpověď. Klíčkem to nejde, protože auto nemá nikde zámek. Vyhledávala jsem odpověď na netu, ale žádnou jsem nenašla, proto jsem se obrátila na Poradte.cz.

erikch*

Audiny neznám,ale i třeba eSkový,Éčkový Mercedes má vzadu na liště zespada(kryt nad značkou) servisní zámek-právě pro tyto případy...(akumulátor,resp.jeden ze dvou, je u těchto aut vzadu),v dálce máte zastrčený klasický klíč(ten kovový proužek u kroužku),i když Audiny nemají jen ty infra jako Mercedes,ale pořád drží klasiku jakoby planžetu klíč...Zkrátka ten mechanický zámek tam musí být-stačí se jen ohnout a podívat se...(což nemyslím ve zlém,člověk si toho normálně nevšimne...:)

hodnocení

0x

Pokud bych věděl, odkud jste, umíme otevřít. Patří do do okruhu naší práce.

hubas*

Nevím, jestli auta novějšího data výroby, nejsou nějak chráněna, ale u starších to fungovalo: Vyšroubovat osvětlení RZ a na dráty připojit 12V, pak normálně odemknout dálkáčem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]