Nejste přihlášen/a.
potřebuju poradit na cvičné testy pro skupinu T. Jaké testy vybrat na stránkách etesty.mdcr.cz/... , když tam není pro skupinu T, které budou mít stejné nebo podobné otázky třeba C. Kdyby někdo věděl kde jsou testy T pro rok 2014 prosím o odkaz.
Já bych zkusil testy na "C" a logicky bych vypustil otázky,které se netýkají "T". Jde přeci tématu porozumět a ne se nabiflovat otázky a odpovědi.
testy skupiny T tvoří vlastně s nadsázkou kombinací testu C a D na ty se zaměř
doplněno 15.03.14 18:16:omlouvám se na co jsem myslel zase :D .. Kombinací testů B+E a C+E
Porozumet? Namatkou jsem zkusil prvnich 15otazek "Bcka":
Vyžadují-li provozní nebo jiné závažné důvody, aby osoby při vystupování z vozidla taxislužby vstoupily do vozovky:
a) Je řidič vozidla taxislužby oprávněn zastavovat ostatní vozidla.
b) Je řidič vozidla taxislužby povinen oznámit tuto skutečnost policii.
c) Je řidič vozidla taxislužby povinen umístit za vozidlo přenosný výstražný trojúhelník
Častou příčinou těžkých nehod na dálnici je:
a) Únava pramenící z nedostatečného odpočinku a následný mikrospánek řidiče.
b) Pomalá jízda.
c) Jízda v jízdním pruhu pro pomalá vozidla.
Obe otazky jsou po 2 bodech. Fakt nevim, jestli delam testy autoskoly, taxikarskou licenci, nebo test ze statiky...
A co teprve profesácke testy kde je těhle otázek 80 v 8 oblastech a kde se ptají i na to, kde se jezdí na jaké straně silnice a nebo kde se pro jaká vozidla uplatňuje mýto. Tyhle elektronické testy mají výhodu, že je vždy jen 1 správná odpověď. Není to tak složité. Před autoškolou jsem se to učil cca měsíc před každou zkouškou stylem 1 - 2 testy každý den a dá se to naučit. Ečkový, Dčkový i profesácký test na D se mi podařilo napsat bez chyby. Takže se to dá. Hlavně to chce učit se průběžné, ne poslední den před záveřečkaka. Pak je toho hodně. Každý den si dejte test a uvidíte, že to půjde samo.
Jinak správné odpovědi na Vaše otázky:
a) Je řidič vozidla taxislužby oprávněn zastavovat ostatní vozidla.
a) Únava pramenící z nedostatečného odpočinku a následný mikrospánek řidiče.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.