Nejste přihlášen/a.
Jaký je Váš názor na značku pneumatik Goodride? Můj mechanik mne odrazuje, že to jsou největší šunty (made in China), konkrétně : Goodride H550A 165/70 R13 T79
doplněno 13.03.14 14:16:Samozřejmě jsem se neřídil cenou, levnější v e-shopu byly Matador, či Barum Brilantis
Pokud bychom brali že vše co je čína je kšunt,tak dnes máme doslova a do písmene holé zadky,neboť skoro vše na co se podíváš je madein china,např i starý synův NTB od IBM nebot tento na němž píšu odpo. fujitsu-siemens-oba mají na spodku made in china!řekl bych , že to je už náš (český!) povahový rys hanět vše co není CZ nebo "dojče"!
Cca rok a půl zpět v nějakém hodnocení dokonce v jednom či dvou rozměrech Goodride předčili i zn.jako nokian tyres .michelin a další .
já mám praktickou zkušenost léta sem je měl obutý na favoritu a dodnes na nich po té co šlo favo z domu na nich jezdí otec na 1.6 felicii
osobně sem snima neměl problém za sucha v pohodě na dálnici 150 a drželi jednou sem měl v noci prekérku valil sem z práce do kopce asi 120 a najednou sem ve tmě na poslední chvíli spatřil jak de po silnici stádo krav na brzdě sem stál celou váhou svýho těla a ubrzdil to těsně před jednou krávou ta jen položila hlavu na přední sklo a uznale udělala bůůů vod kol se hulilo snad ještě doma čekal sem že gumy budou na odpis a nic ustáli to
jinak nazout a vyvážit šli bez problémů nák nepozoruju že by se extra sjížděli,jen za mokra mi připadali maličko neklidný ale žádná tragédie
takže pokud nejsi extra závodník tak za mě proč ne
Tak bohužel Goodride špatný, nejdou vůbec vyvážit a na jedné z nich se na dezénu vytvořily boule.Budu je reklamovat a uvidím,jak se k tomu e-shop postaví.Je možný,že mi uznají jen tu jednu,ale to samé se může stát během měsíce i u ostatních.Dá se považovat za vadu i to,že nejdou vyvážit? Taky tuším,jak takové reklamace probíhají.Pneu hodí technik na stůl, a zamítne s tím, že pneu mají vzorek a jsou černé!Něco podobného se mi stalo s pístovou hustilkou,kterou bylo možné nafouknout sotva cyklokolo,ale e-shop sdělil,že vše OK!
To, že nejdou vyvážit může být způsobeno vydným diskem. Stačí, když je ťuklý a prostě to hází pořád...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.