Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zapojit neonové světlo k autobaterii

Od: dexter* odpovědí: 4 změna:

Ví někdo, jak zapojit správně neonové světlo k autobaterii? Amatersky jsem zapojil dráty přímo na autobaterku a druhy den jsem nenastartoval, protože byla totálně vybitá. Díky za tipy

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

2x

Pokud je to skutečně v tom přidaném spotřebiči,je jednoduché zjistit,kde se proud ztrácí.Prostě měřit.Zapoj mezi neonku a baterku měřič proudu(ampérmetr) a pak vypni vypínač.

JABRAKA

hodnocení

0x

Osobně bych tam přidal vypínač a neon vypnul...

dexter*
hodnocení

No tak úplně pitomý nejsem... Jasně že sem ho nenechal zaplý celý den a celou noc, že tam mám vypináč a byl vyplý.

Myslím si, že bude někde problém v tom zapojení na autobaterii, ale nenapadá mě kde...

No a jak máme vědět jak jsi to zapojil když jsi napsal přímo na baterku? Pokud je tam opravdu vypínač a vypínač je na začátku vedení neonky tak to nemůže být neonkou. Co takhle pořádně popsat co jsi koupil a co a jak je zapojené? Zkus rozepnout ten úplně první přívod k neonu a ne až trubici

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma jak zapojit světlo

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]