Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přilba na motorku

Od: prlba odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jakou velikost přilby na motorku vybrat? Jak si to mám změřit? Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

marimac*
hodnocení

2x

Zdravím. Změřte si obvod hlavy krejčovským metrem ( jde to i obyč. svinovacím, to je ale + - 1cm) a vkaždé moto prodejně vám pak lehce poradí. Velikosti jsou jako u oblečení M, S, L, XL atd. Stačí říct: "Mám obvod tolik a tolik" a poraděj. Přilbu si pak zkuste a musí "sedět". Jestli ne, vezměte o číslo větší nebo menší.

prlba
11.03.14 19:57
hodnocení

Děkuji :)

daniell*
hodnocení

2x

vůbec bych se tím neřídil .. tu helmu si musíte vyzkoušet každá helma ma jíný tvar .. a zdá se mi že každý výrobce i jiné rozdělení velikostí .. u jedné je S velké a u druhé malé .. ;) musíte si to vyzkoušet.

hodnocení

1x

Změřit? doporučuji jedině zkusit, helma prostě musí sedět, ideálně ze začátku i mírně tlačit, polstrování se následně vytvaruje podle hlavy. Když jí máte na hlavě a někdo jí chytne, tak by s ní neměl otočit.

motoeveryday

Jj, helma musí být na těsno, ale zase Tě nesmí tlačit... Změřit si ji metrem je také dobré. Objednat přilbu z internetu se nemusíš bát, v případě, že Ti nebude vyhovovat, ji můžeš vrátit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]