Nejste přihlášen/a.
Potěšilo by mě, kdyby se našla nějaká dobrá duše, která by prohlídla můj seznam a poradila jaký skůtr vybrat. Nebráním se i jiným návrhům. Kriteria: každodenní cesty pouze po Praze, 125ccm (ř.sk.B), velká kola (nejlépe 16), cena do 35tis. Kč, NÉ Čína.
1) Piaggio Liberty 125 - 2005, 24tis. Kč, bez dalších nutných investic
2) Honda SH 125 - 2002, 16tis. Kč, kosmetické vady
3) Honda SH 125i - 2007, 35tis Kč, bez nutnosti investic
4) Aprilia Scarabeo 125 - 2006, 33tis Kč
5) Aprilia Scarabeo 125 - 2005, 29tis. Kč, 1. majitel
Vše, jak píšou, je kolem 20tis. km, na zahraničních papírech, většina má kufr, některé i plexi.
Děkuji všem za pomoc.
doplněno 12.03.14 08:49:Po poradách jsem seznam zkrátil a to:
1) Honda SH 125 - 2002, 16tis. Kč, kosmetické vady, italské papíry, bez plexi a kufru
2) Aprilia SportCity 125 - 2009, 30tis. Kč, prý super stav, české papíry, plexi
Pokud nechcete Čínu, budete muset koupit nějakou drahou vysokoobsahovou motorku kterou si Japonci i Italové dělají ještě doma. Velká část maloobsahových motorek dělají pro Japonce i Italy Číńané. Například firma Jincheng která má výrobní závod v Jižní Americe a vyrábbí tam Piaggia pro americké trhy.
Jinak konkretně k vašemu dotazu, do ojetého auta, motorky či ženské nebo melounu nikdo nevidí, vždy je to loterie. A to že nabízí nějací garážoví dovozci ještě na cizích papírech je pro mne jako obchodníka z motorkami krajjně nedůvěryhodné. Sám ojete motorky nedělám, bez podvádění a stáčení kilometru nebo bastlení bouraček se na tom nedá poctivě vydělávat.
Když již chci něco ojetého, ať je to auto nebo motorka, najdu na mobile.de či motoscout24.de. Zásadně je nutné znát historii motorky či auta, předešlí majitel nebo majitelé a servisní knížka s plnou servisní historií. A pokud možno kupovat po starších usedlých majitelech a rodilých v západním Německu. Je dobře tomu věnovat více času a raději něco připlatit a mít jistotu, že mne někdo neoloupí.
Ještě dotaz, máte řidičák jen B? Soudím tedy, že vybíráte jen skútry do 125.
doplněno 13.03.14 09:50:pardon za chybičky a hrubici, účtuji a tak jsem málo pozorný
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.