Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jake pneu na Fabii 1.2?

Od: kubik* odpovědí: 15 změna:

rad bych se zeptal jakou vhodnou letni a zimni pneu na fabii 1.2

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kubik*
hodnocení

a pripadne jakym se vyvarovat

jester*
hodnocení

0x

Ja mam bridgestone jsou perfektní s barumkama jsem skončil vyrdželi asi 15tis.km

kubik*
hodnocení

a to na leto nebo zimu? a jaky model

jester*

Bridgestone turanza ER 300 letní

jester*

zinmí barum polaris 3 ta těch tolik nezaleži v zimě se totiž jezdí opatrně

barum polaris mi už domů nesmí rychle se sjíždí a nic sem snima pořádně nevyjel

mám na jednom aute zimní klébry a na svým tdi mám debica frigo a spokojenost ty debici máme i v rodině a bez připomínek

cuca*

Jestere, to myslite vazne? Na zimnich nezalezi, protoze se jezdi opatrne? ja mam na svem matizovi zimni pneu firststop. Ma to dobry vzorek na nase kopce. Ovsem pneu jsou vec nazoru. Ja moc km nenajezdim za rok.

Letni jsem mela barum brilantis. doslouzily.necham si zde take poradit.treba take najdu souzneni s vasi fabii.ovsem ja mam mensi pneu :)

asd*
hodnocení

0x

Málo info - kde se bude jezdit, jakým stylem a jaký roční nájezd. Pak se dá radit...

kubik*
hodnocení

Tak jezdit se da rict ze vsude, jak ve meste tak i po okrskach a obcas i po dalnicich. najezd za ten rok je kolem 15 000 km. A styl jizdy? stimhle autem moc sviznej neni :D ale ne jde mi hlavne o to aby ty gumy sedeli a nake zavodeni na silnici to urcite nebude :)

asd*

Za mne letní Michelin Energy nebo Dunlop Blu response a zimní Continental TS850 nebo Michelin Alpin A4

Ta fabka nemá zrychlení, ale rychle do zatáčky může, stejně tak může potřebovat brzdit. Aneb sportovní jízda se slabým motorem - chybí tah motoru, ale rychle rozjet do zatáčky to jde, např. serpentiny z kopce.

Použitelných gum je víc, tyhle nezklamou a cenově taky nevyjdou špatně - např. na tu M. energy se najede jednou tolik km než s barumkou, takže celkově je levnější.

asd*

Na běžné ježdění 80% mokrý a suchý asfalt, 15% sníh 5% námraza bych je seřadil: 1. TS 850 (mám je letos a super guma hlavně na ledu), 2. Alpin A4, TS 800, Firestone W2, Sava S3, Polaris 3, Uniroyal +6

Ještě jsou dobrý GY UG8, ty bych zařadil na úroveň TS800

Barum je hnus hlavně za mokra, vzhledem k ceně je to nesmysl kupovat.

kubik*
hodnocení

U zimních gum mám celkem jasno. Bud ty continetalky nebo michelin. Horší je to z letníma. Když se dívám na testy tak to vychází všelijaký výsledky a zatim mě napadá Continental ContiEcoContact 3

kubik*
hodnocení

Případně ještě Continental EcoContact 5

wenzel

Continental EcoContact 3 mám sice v rozměru 195/65 R15 91T, ale maximální spokojenost. Zimní mohu vřele doporučit Sava Eskimo S3+. Pneu za stejné peníze jako Barum Polaris, ale mnohonásobně lepší vlastnosti.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]