Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Servo kapalina Octavia - lze ji zaměnit?

Od: bourak15 odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,

mírně mi teče servo z čerpadla servořízení, tak jsem si koupil servokapalinu, určenou do Octavií.. Je ale zelená, od firmy FEBI. Když jsem trochu staré kapaliny z nádobky vysál, ta je červená.

Lze tyto kapaliny míchat? Chtěl bych nádobku vysát a doplnit touto novou a poté jen dolívat. Lze ale míchat nebo mi poslali z eshopu blbou kapalinu?

Děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

erikch*
hodnocení

0x

tohleto..? . autokelly.cz/...

Pokud ano není problém...

bourak15
hodnocení

Odkaz mi nefunguje, otevře se je hlavní stránka autokelly.

bourak15
hodnocení

Nikdo opravdu neví?:(

hujer123*

nekoukej na barvu, ale na specifikaci. Tu musíš mít uvedenou někde v manuálu k autu a podle specifikace koupíš. Nic takového, jako kapalina speciálně pro Octavii neexistuje.

bourak15
hodnocení

Tak jedná se o G004000M2, normu splňuje a všude píšou, že do Octavie tohoto roku je, ale mě jen zaráží, co vlastně v autě bylo nalité předtím, že je to červené... Děkuji.

bourak15
hodnocení

Mno nic, budu se muset stavit za nějakým mechanikem :(

hodnocení

0x

Červená do Octavie nepatří. Pravdpodobně vám to teče, protože červená kapalina poškodila těsnění.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]