Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nehraje rádio-Ford Focus 1

Od: ford* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, mám Ford Focus 1 a nehrajemi rádio. Mám originální rádio 6000CD. Stanice to vyhledává, ale nehraje to, jenom to šumí. Neví někdo co s tím?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

olaf71*
hodnocení

0x

vidělbych to na anténu. není signál, proto vyhledává a šumí. mám už třetího Forda a rádio jsem raději nikdy neposlouchal, protože stál signál za nic.

ford*

Anténu mi právě někdo ukrad, ale podle mě když na ten závit položím prst tak by to taky mělo hrát?

uvnitř tý antény bejvá zesilovač a ten to vlivem vlhkosti a oxidace může mít za sebou a pak to může vypadat i takto :

bud jiná anténa nebo tu starou sundat rozebrat zesilovač vyhodit a propojit napřímo a taky to pak slušně hraje

Nehraje rádio-Ford Focus 1
Nehraje rádio-Ford Focus 1 #2
ford*

Může to tak být, ale kámoš má taky stejnýho focuse a rádio mu hrálo normálně i bez antény.

tak vytáhni rádio šoupni tam místo antény kus drátu a jak začne hrát je to anténou či kabelem no a pokud nezačne hrát tak odešlo rádio

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]