Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Osvětlení SPZ

Od: pauleletron1c odpovědí: 10 změna:

Zdravím, potřeboval bych poradit s osvětlení SPZ mám takový problém že na autě origo osvětlení je zavařené, dalo by se koupit nějaké osvětlení na SPZ? aby nebyl problém na STK předem díky za odpovědi.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pauleletron1c
08.03.14 17:57
hodnocení

díky ! :)

cuca*
hodnocení

0x

Zeptam se asi jako blba zenska, ale je opravdu zavarene? Ja mela za to, ze kazda zarovicka jde vymenit. Priblizte poradcum typ auta.

doplněno 08.03.14 18:07:

Olafe, jsem rada ze jsem pobavila.ale ten vyrobce auta by me nastval.proc to dela tak blbe?

pauleletron1c
hodnocení

myslím to tak že je zavařený celý kufr a SPZ je v nárazníku :)

dusger*

Napiš do vyhledávače osvětlení spz a vybírej si třeba tohle je hned první

Osvětlení SPZ
olaf71*

teď jsem se zasmál. pochopila jsi to trošku jinak, ale aspoň to bylo trochu technického rázu. některá žena by to pochopila i tak, že jsou zavařené ve sklenici v láku :-D

abych neporušil pravidlo Z1, tak musím i odpovědět na otázku a to tak, aby se to líbilo.

takže pro tazatele. zadej do vyhledavače univerzální osvětlení SPZ.

olaf71*
hodnocení

0x

nemáš fotku, jak máš ten zadek udělanej? řešil jsem to také na Focusu a nakonec jsem to zavařil jinak. původně jsem to chtěl dát do zadního nárazníku mezi mřížku Tahokov a osvětlení LED páskem, ale je tu vyhláška 243/2001 sb. kde nesmí být spodní hrana RZ níže než 300mm. od roviny vozovky a to mě podělalo.

we
hodnocení

0x

ano, dalo,... nevím proč si nezajete do značkové prodejny náhradních dílů, koupíte a sám nevyměníte, nebo pokud to chcete svěřit odborníkům, tak nechat opravit v servisu?...po opravě na STK problémy by pak nebyly...

olaf71*
hodnocení

0x

teď jsem našel v inzerátech zajímavé osvětlení SPZ. jsou to LED zabudované přímo v uchycení SPZ

buss
hodnocení

0x

Problém - dodržet rozměry, kde má osvětlení být a homologované.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]