Nejste přihlášen/a.
Zdravíčko , mám dízlovou feldu , sleduju jak pomalu hnije a je třeba měnit plno dílů jsem nerozhodný , vyplatí se mi vrazit do feldy nějakých 15-20tis. a jezdit s ní dále za minimální provozní náklady? nebo koupit starší mondeo nebo focuse okolo 50tis? Bojím se že když koupím forda je nutná další investice navíc felda má nejlevnější díly na trhu
Pokud ji milujete, neni co resit...
Mamka nedavno nechala spravit fiestu, mela i diru v prahu.vymena prahu, blatniku, lak to vse 20tisic.u znameho.sla do toho s tim, ze stejne to je na par let a do duchodu by chtela neco noveho.
Ono jit opet do auta za 50 tisic to asi nic zanovniho nebude je risk, taky se muze hned zacit sr..
Asi bych to vrazil do feldy...mondeo by sice asi byl pohodlnější kočár,ale za 50 tis to taky bude vylítaná plečka a rozhodně se nedá počítat že nějaké investice nebudou třeba...když si k tomu připočítáte cenu náhradních dílů na feldu a mondeo tak není vůbec co řešit,navíc ta felda je extra jednoduché a snadno opravitelné auto téměř kýmkoliv
Pokud změna tak určitě novější ojetinu nebo úplně nové
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.