Nejste přihlášen/a.
Zdravim, zapomnel jsem zaplatit povinne ruceni u Kooperativy. Splatnost pro pojisteni pro nadchazejici rok byla 25. unora. Docetl jsem se, ze po mesici poslou upominku, a pokud az pak nezaplatim, tak pojisteni zanikne. Chapu to tedy dobre, ze mi normalne bezi i pro nadchazejici obdobi, i kdyz jsem ho zatim nezaplatil, a mohu tedy bez obav jezdit az do doby, kdy mi prijde upominka?
Mel jsem jine vydaje, takze na tohle bohuzel nezbylo a musim pockat do konce brezna na vyplati, takze mi jde o to, jestli to pojisteni bezi dale a mohu jezdit
Mne se take obcas podari zaplatit dele, jen mam obavu, ze pokud by se stala nehoda, mohli by se kroutit s plnenim. Muj nazor.
Kdybyste zaplatil hned, bylo by to lepsi.
Upominka mi prisla jednou, zapomneli jsme asi 3mesice zaplatit za privesny vozik, bylo tam nejake penale mensi, s tim, ze kdyz do toho a toho nezaplatime, pojistku rusi.
Co tam zavolat...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.