Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,chtěl bych se zeptat,a ujistit se. Je mi 15 let takže si mohu udělat řidičák na to menší auto ale musí splňovat rychlost 45km/h? Na kolik by mi vyšel tento, řidičák? Je to nutné!.. Děkuji předem za odpovědi
Můžete si udělat skupinu AM a mohl by jste jezdit třeba tímto. Cena kurzu podle AŠ cca do 4 000 + 700 poplatek za komisaře za závěrečky.
Něco takovýho za víc jak základní Fábii? :D To by koupil jen blázen. Jedno mini s obrovskou snačkou v červeném poli 45 potkávám občas při cestě do práce a to bych raději jezdil na kole. Možná bych byl ve škole, nebo kam s tím jezdit, mnohem dřív. Po pravdě řečeno bál bych se, že mě v tom někdo sešrotuje. Je to malý, nenápadný, svítí to jako bludička a každej to předjíždí což je milion nebezpečných věcí najednou. Vedne teda to nápadný je, ale tím že to přeřve i rádio na max :D
Uděláš si řidičák na skůtr (tedy skupina Am) do 50ccm a konstrukční rychlosti 45km/h .. Mezi náma tady to "auto" předjede i ten skůtr protože to je hrozný krám .. řve to , čoudí to , nejede to , zvuk to má doslova jako traktor, je to dražší než mnoha opravdových normálních aut ... kup si v 16 motorku 125ccm a budeš za borce v tomhle budeš akorád tak pro srandu všem..
Souhlasím taky jsem se v 15ti splašil koupil ho bazarové za 50 000 je to dost penez ale chtěl sem uz poznat vůni volantu v rukou to mi vydrželo první 3 mesice jako sice jelo 75km/h ale při té rychlosti kdyz sem měl pustěné rádio tak sem ho neslysel a auto vybrovalo do pedálů a do volantu čepy nic to nebylo bylo to tím ze to byl plnej plyn pokud chceš poradím ti co sem udelal já koupil jsem si 50 ccm 2takt to jelo 110km/h a bylo to uz o nečem jiném uz bych do toho aixamu nikdy nesedl hlavně je pak i problém dostupnosti náhradních dílů
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.