Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Porad te co to je,

Od: krtko odpovědí: 2 změna:

zdravim.mam problem z esperom asi pred tyzdnom mi zacal sa voda zohrievat a dva dni na to mi z kurenia zacalo dymit az hnusny smrad .rychlo som musel zastavit a pod autom bola mlaka ale nevitiekla vsetka voda a ventilator som mal v polhe tepleho vzduchu.po polhodine som sa pohol dal ventilator do polhy studeneho vzduchu a v pohode som dosiel domov,cca.8km.ale do teplej polohy ho nemozem dat .poradte prosim

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

erikch*
hodnocení

0x

prvně kontrola víčka oleje motoru-pokud tam je nějaký šlem(máslíčko)-bude problém s vodou,která se dostala kam nemá...může to být těsnění hlavy(v lepším případě),ale to bude nejspíš důsledkem třeba kouslýho termostatu, vodní pumpy apod.zkrátka voda neobýhala jak měla a až auto začlo vařit,odneslo to nejsppíš těsnění...čili s autem nejezdit a odvézt někam na dílnu-mechanik už pozná(množství kapaliny,ohřev,tlaky hadic,funkci termostatu atd.) co a jak a uvidíte...

krtko
hodnocení

Diky erikch ale viecko oleja som kontroloval je ok aj som pozeral na vypari vyfuku ci niesu moc biele ok. A dnes som vobec nezapinal kurenie dal so do polohy studeny vzduch a mierne mi stupala teplota ale vzdy sa vratila tesne pod polovicu intervali asi 5 az 6minutove

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]