Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, před devíti lety jsem prodal auto a dal jsem kupujícímu plnou moc na přepis. Nový majitel auto na sebe nepřepsal a rozprodal ho na díly, tudíž je napsané stále na mě. Nemám ani SPZ ani technyčák ani smlouvu o prodeji. Jak je možné takové auto odhlásit? Předem děkuji za jakoukoli radu.
Takové auto není možné odhlásit, nejste totiž vlastníkem...Zaspal jste, Vaší povinností bylo do 5 dnů se dostavit na dopravní inspektorát a řešit vyřazení...dnes Vám ale nehrozí vůbec nic, od úřadů ani od ČKP, nepanikařte a klidně se na vše vykašlete...kupní smlouva může být i ústní...a pokud narážíte na ČKP a její poplašnou kampaň, buďte také v klidu...pokud by po Vás něco chtěla, musela by Vám prokázat ,že auto vlastníte a provozujete...což je pro ní nemožné...
Tak jsem dnes byl na policii a sepsali jsme protokol o ztrátě SPZ a technyčáku. Ještě tedy sepíšu nějaké to čestné prohlášení pro magistrát a snad to půjde bez problémů. Rozhodně dekuji za vaší pomoc. Jsem tedy zvědav jak to dopadne s tou pokutou jestli ji po mě budou požadovat. Údajně mě nemine pokuta za neodhlášení vozu na magistrátu. Ještě jednou díky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.