Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odhláška auta nemám SPZ a TP

Od: knak* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, před devíti lety jsem prodal auto a dal jsem kupujícímu plnou moc na přepis. Nový majitel auto na sebe nepřepsal a rozprodal ho na díly, tudíž je napsané stále na mě. Nemám ani SPZ ani technyčák ani smlouvu o prodeji. Jak je možné takové auto odhlásit? Předem děkuji za jakoukoli radu.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

nespokojenyurednik
hodnocení

0x

Takové auto není možné odhlásit, nejste totiž vlastníkem...Zaspal jste, Vaší povinností bylo do 5 dnů se dostavit na dopravní inspektorát a řešit vyřazení...dnes Vám ale nehrozí vůbec nic, od úřadů ani od ČKP, nepanikařte a klidně se na vše vykašlete...kupní smlouva může být i ústní...a pokud narážíte na ČKP a její poplašnou kampaň, buďte také v klidu...pokud by po Vás něco chtěla, musela by Vám prokázat ,že auto vlastníte a provozujete...což je pro ní nemožné...

ani pokuta podle 56/2001?

knak*
hodnocení

Tak jsem dnes byl na policii a sepsali jsme protokol o ztrátě SPZ a technyčáku. Ještě tedy sepíšu nějaké to čestné prohlášení pro magistrát a snad to půjde bez problémů. Rozhodně dekuji za vaší pomoc. Jsem tedy zvědav jak to dopadne s tou pokutou jestli ji po mě budou požadovat. Údajně mě nemine pokuta za neodhlášení vozu na magistrátu. Ještě jednou díky.

my Vám tady radíme, abyste nic nedělal, vy jdete na policii, tam lžete, podvádíte. Pak ještě budete lhát v čestném prohlášení, a nakonec dostanete pokutu...

Co s Vámi? Nic, každému podle zásluh!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]