Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kolik tak stojí servisní prohlídka Fabia II?

Od: alabastr* odpovědí: 5 změna:

Zdravim,mám pár měsíců Fabii II, rok výroby 2010 a za měsíc mě čeká pravidelná 2 letá servisní prohlídka (podle serv. knížky se dělala naposledy 2012), loni se jen vyměnil olej. Jelikož s tim nemám zkušenosti, chtěl bych vědět kolik mě to tak bude stát? Tedy za předpokladu že nebudou třeba žádné opravy, jen samotná prohlídka + výměna oleje a filtru, nevim jestli se mění i brzdová a chladící kapalina. Případně nějáký servis klimatizace(výměna filtrů, doplnění? ).

Moc děkuji za jakoukoliv radu.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jm*
hodnocení

0x

Podle ukonů, olej, doplnění klimatizace cca 2-4 tis. Kč dle servisu.

parazit
hodnocení

0x

Zdarec

To záleží kolik máš najeto.Ja mam Fobii 2 -1.4mpi.3roky 45000tis km najeto.Garančka v autoriz.servisu mě vyšla na 3910Kč.

Měnily OLEJ,Brz kapalinu.+ všechny filtry.

jestli máš 60000km tak by jsi měl vyměnit i svíčky.

Klimu ti jenom vyčistí a to stojí kolem 500Kč-(jestli není pos..ná).

Chodím každý rok.Záleží podle motorizace

alabastr*
hodnocení

Najeto mám jen necelých 20tis., já to koupil s 13tis od známýho co s tim skoro nejezdil a něco jsem už od koupě najel,takže je to celkem funglovka. Je to kombík, motor tam je ten nejslabší 1,2l, 44kW, manuální převodovka..

parazit

Tak to počítej tak lehce přes 3.500.bez klimy

hodnocení

0x

řekl bych, že pravidelná 2 letá STK a před ní pravidelná servisní prohlídka; jinak cena do cca 4000,- při běžném materiálu - olej, filtry, ...něco trochu jiná cena je po 60 000, 120 000km, ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]