Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký motor

Od: kura* odpovědí: 8 změna:
ahoj.chci koupit VW TOURAN r.v 2008.jaký motor?Doposud jsem jezdil v 1.6 74kw.poradíte?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

erikch*
hodnocení

0x

ideálně na zemní plyn(ecofuel)-dvoulitr...,jenže ten bude stát raketu...no a jinak vše krom 2.0 TDI...

georgc*
hodnocení

0x

Dobrý den,

no, já myslím, že u Touranu není motor to nejdůležitější. Ale s dieselů bych volil (jestli se tam dával) TDI 77kW, benzíny FSI (jestli se v té době ještě používaly - ale myslím že ano, ty dnešní přeplňované kolovrátky TSI vznikly právě až v té době) ...

Jinak zvážil bych, zda vůbec kupovat zrovna Tourana - asi před čtyrmi pěti lety byl v Autotipu Test na 100000km a název byl - "Domeček z karet" - totální průser a ostuda - taková ostuda, že tomu dali známku "6" ! - horší než ve škole - prostě na autě do 100000km se mají vyměnit tak dvakrát destičky, nějaké žárovky ... ale tady odešlo plno věcí, i turbo ... touran je průšvih ...

hodnocení

0x

viděl bych to na 1,9 tdi 77kw má to tu kamarád a nepozoruju u něj větší problémy

u těch 77kw byly nějaké problémy se spodkem motoru.. jinak pokud nafta tak taky bych šel do něj..

gocars*
hodnocení

0x

Pěkný večer, záleží zda chcete benzín či naftu, ale pokud najedete ročně alspoň 10tis km, nejlepší volba bude 1,9 TDI 77kW, 2,0 TDI nebrat, tam je problémů až moc...ohledně benzínového motoru, tak na výběr je hlavně 1,4 TSI, a jak všichni ví, jejich extrémní problémy řetězem z nich zrovna ideální motorizaci nedělá :)

kura*
hodnocení

Dobrý den.Já jsem chtěl 1.4tsi ale pak jsem se dozvěděl ten problém s řeťezem.Tak musím jít do nafty.Uvažoval jsem tedy o 2.0tdi.Ten mi taky lidi rozmluvají.Tak to tedy vidím na 1.9tdi.Není to slabý?Nejsem závodník.

gocars*

Pěkný den, do 2 TDI určitě nechodit, opravdu je to hodně špatná volba, nejlepší volba bude asi 1,9 TDI 77kW, a ne, pokud nejste nějaký závodník, není to až tak slabé :) Pokud Vás ještě zajímá více info, mrkněte zde do soukromé zprávy :) Případně zde na sebe zanechte třeba email...

kura*
hodnocení

@gocars:Takže to není špatná volba? Nikdy jsem naftu neměl.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]