Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dodatečné osvětlení zrcátka slunečních clon

Od: danda* odpovědí: 1 změna:

Dobrý den. Uvažuji o dodatečné montáži osvětlení zrcátek ve slunečních clonách na předním skle u C4 Picasso (model do roku 2013). Chtěl jsem se zeptat zda to někdo již nedělal, i u jiného automobilu, a nechce se podělit se o zkušenosti. C4 Picasso má ty sluneční clony svinovací. Zkoušel jsem hledat i na internetu zda se nedají koupit a vyměnit za stávající, ale na nic jsem nenarazil. Obávám se, že se možná originální ani nedělají

díky moc za odpovědi.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

olaf71*
hodnocení

0x

jak si na to přišel? nestačí ta origo lampička, jestli tam teda vůbec je, ale auto bez ní jsem nikdy neviděl. to je jako kdybych si chtěl namontovat osvětlení hlavy na hlavové opěrce. tam mi to aspoň nebude svítit do očí. jestli to tam chceš, tak tam naonduluj led pásek A JE TO

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]