Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Auto bylo na boku a ted nestartuje

Od: jyri* odpovědí: 3 změna:

Zdar lidi pripravuju auto na autocross konrétně renault twingo 96 měl jsem ho cca 4 mesice ne levém boku olej sem tam nechal a včera jsem to vše zapojil startuju a nechce chytit čiim to muze být pred prvním startem sem vyndal svíčky a startoval na prázdno kvuli oleji který byl ve válci možná ze to je tím ze se tam jeste benzín nedopravil pres palivové trubky nebo možné ze by chtělo vyčistit svíčky co by mohla bejt dalsi pricina bohuzel jsem dále nemohl zkouset protoze se mi vybila baterka

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jestli jste do toho auta nějak bouchal, tak bych hledal jestli není vyskočená nárazová pojistka vstřikovacího čerpadla. Bohužel u tohohle auta nevím kde je.

doplněno 02.03.14 13:52:

Už asi vím...

Auto bylo na boku a ted nestartuje
jyri*
hodnocení

děkuji ale závada vyřešena svíčky jak byly od oleje neházely jisrku hodil sem tam jiné a ze začátku trošku odmlouvalo pri startovaní ale lehce sem pridal plyn a auto bylo nastartované

gumidek*

Na svíčky platí kartáček na zuby a nitroředidlo. Pak vypálit do červena pb hořákem a izolátor se sám vyčistí. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma auto nestartuje

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]