Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cagiva elephant 125

Od: japrosteja odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, hodil by mi někdo recenzi na cagivu elephant 125ccm? Děkuju, potřeboval bych vědět jestli se to celkem kazí, jestli to jede dobře a klidně dalších pár věcí pokud se vám chce trochu popsat :)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

daniell*
hodnocení

0x

Cagiva .. ještě k tomu stará a 2T ... no počítej že výdaje na servis bys měl taky započítat ... Jinak největší problém bude s olejem .. ten poteče když to opravíš poteče od jinud - tím jsou Cagi nechvalně známe

doplněno 01.03.14 20:44:

Konkrétně u toho Elephanta se nejvíc sere nakopávání (nejde nastartovat) , hodně často si lidi stěžují na poruchy chlazení , hodně často na převodovku že nejde zařadit 1 rychlostní stupeň , elektrika to je ohromný problém snad všech Cagiv. To bude nejčastější důvod návštěvy servisu .. Nevím nevím jdi raději do nějakého japonce tam nelze uděla chybu (Honda, Yamaha, Kawasaki )

doplněno 01.03.14 20:48:

Asi studuješ? moc peněz nemáš? Ten 2T tě sežere i s trávou kolem silnice .. průměrná spotřeba počítej tak 7.5-8 l /100km + samozřejmě olej který musíš k palivu přidat .. nevím na co tu motorku chceš jestli častější ježdění a občas větší dálky (třeba o prázdninách na dovču někam) tak ber 4T (spotřeba krásných 3-4 l/100km a jednou za sezonu vyměnit olej to je nějakých ne víc než 200 Kč) Na častější ježdění určitě 4takt

japrosteja
hodnocení

takže se kazí? :/

japrosteja
hodnocení

mám max 10 000 a studuju a cagiva se mi celkem líbí, jen se bojím problémů co se může kolem ní točit.. spotřeba by mě zase tak moc neštvala ani olej ale ty náhradní díly atd.. :( tak nwm jestli to je dobrá investice, našel jsem totiž jednu za 9 tisíc

daniell*

tak za ty prachy to bude hodně otřískaná potvora která hodně pamatuje .. nevyplatí se - raději našetři

Jako "spotřeba by mě zase tolik neštvala" - podle mě je hodně velký rozdíl ujet 100km za asi 400 Kč nebo za 100 Kč - Snažit se ušetřit na motorce ale to že její provoz tě bude stát několika násobně víc už neřešíš

jyri*

kašli na cagivu má spotřebu jak blbec a kazdou chvíly se u nich musí delat generálka a mají hrozdně velký problémi v elektrice

hodnocení

0x

tady si počti

motorkari.cz/...

doplněno 01.03.14 21:03:

to já bych šel raději do MZ 150

k2

Predpokladam, ze nekdo, kdo vybira moto 125ccm to cini proto, ze na neco s vetsim obsahem nema papiry.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]