Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, hodil by mi někdo recenzi na cagivu elephant 125ccm? Děkuju, potřeboval bych vědět jestli se to celkem kazí, jestli to jede dobře a klidně dalších pár věcí pokud se vám chce trochu popsat
Cagiva .. ještě k tomu stará a 2T ... no počítej že výdaje na servis bys měl taky započítat ... Jinak největší problém bude s olejem .. ten poteče když to opravíš poteče od jinud - tím jsou Cagi nechvalně známe
doplněno 01.03.14 20:44:Konkrétně u toho Elephanta se nejvíc sere nakopávání (nejde nastartovat) , hodně často si lidi stěžují na poruchy chlazení , hodně často na převodovku že nejde zařadit 1 rychlostní stupeň , elektrika to je ohromný problém snad všech Cagiv. To bude nejčastější důvod návštěvy servisu .. Nevím nevím jdi raději do nějakého japonce tam nelze uděla chybu (Honda, Yamaha, Kawasaki )
doplněno 01.03.14 20:48:Asi studuješ? moc peněz nemáš? Ten 2T tě sežere i s trávou kolem silnice .. průměrná spotřeba počítej tak 7.5-8 l /100km + samozřejmě olej který musíš k palivu přidat .. nevím na co tu motorku chceš jestli častější ježdění a občas větší dálky (třeba o prázdninách na dovču někam) tak ber 4T (spotřeba krásných 3-4 l/100km a jednou za sezonu vyměnit olej to je nějakých ne víc než 200 Kč) Na častější ježdění určitě 4takt
mám max 10 000 a studuju a cagiva se mi celkem líbí, jen se bojím problémů co se může kolem ní točit.. spotřeba by mě zase tak moc neštvala ani olej ale ty náhradní díly atd.. tak nwm jestli to je dobrá investice, našel jsem totiž jednu za 9 tisíc
tak za ty prachy to bude hodně otřískaná potvora která hodně pamatuje .. nevyplatí se - raději našetři
Jako "spotřeba by mě zase tolik neštvala" - podle mě je hodně velký rozdíl ujet 100km za asi 400 Kč nebo za 100 Kč - Snažit se ušetřit na motorce ale to že její provoz tě bude stát několika násobně víc už neřešíš
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.