Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké lepidlo na tvrzené plasty

Od: e98 odpovědí: 8 změna:

Dobrý den,

stala se mi taková nepříjemná věc, narazil jsem s rc modelem auta do zdi a prasklo mi u předního kola spodní rameno. Je to z hodně tvrdého plastu, nejspíš tvrzeného. Potřeboval bych na to nějaké hodně kvalitní lepidlo, přece jen to auto váží přes 10 kg. Samotné rameno se dá koupit jako náhradní díl, ale stojí 500 kč -.-

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

albatros498022*
hodnocení

0x

V podstatě každý výrobce lepidel má lepidlo na tvrdé plasty v nabídce a zpravidla drží dobře od všech.

hudzi*

Nicméně u takto namáhaného dílu se obávám že to stejně vždycky brzo praskne.

neo4440
hodnocení

0x

No zkusil bych ten díl jakoby obalit tenčím plechem a zalepit třeba epoxidem

hodnocení

0x

Lepení je v tomto případě nesmysl.

hodnocení

0x

Moc nevěřím že ten díl nejde sehnat levněji. Napište co to je přesně za model a jaký díl potřebujete.

Jinak si myslím že žádné lepidlo to dlouho neudrží.

Takže buď koupit nový, nebo vytvořit nový díl třeba z duralu

doplněno 01.03.14 21:02:

Prostě jakýkoli spoj materiálu nebude dostatečně pevný.

Dejte sem odkaz na náhradní díl který potřebujete.

doplněno 01.03.14 22:09:

No tak opravdu to moc levněji sehnat nejde.

V kterém místě Vám to prasklo?

Jestli to přežil ten kloub, tak jako nejlepší Variantu bych viděl vyrobit to z toho duralu.

Sehnat kousek duralové pásoviny a za chvilku práce s pilnikem a vrtačkou to dáte dohromady.

e98
hodnocení

jm*
hodnocení

0x

V tomto nemám moc zkušeností, ale nešlo by ten plast svařit?

hodnocení

0x

Vzhledem k tomu, že auto stálo aspoň deset tisíc, koupil bych originál rameno. Žvýkačkou lepená atrapa praskne v nevhodnou chvíli a škoda bude mnohem větší, než těch pět stovek za originál.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]