Nejste přihlášen/a.
Dobrý den
Potřeboval bych si koupit auto. Bude to moje první když nepočítám půjčovaný auto po rodině se kterýma sem jezdil skoro rok. Mám na to auto teda těch 50 tisíc ale nevím co mám pořídit. Brácha by mě prodal Passata 1.9 TDi 81 kw ale je to kombík a to se mi zdá moc velký ale zase je tam zachovalý TéDéIčko. Přemýšlel jsem teda buď nad tím Passatem nebo Astrou. Co je spolelivější? Passat B5 (před face) nebo Astra G? Děkuji za každou odpověd..
Astra G neni špatná volba, bohužel až na motory ... osobně bych si jí koupil jen se starším osmiventilovým benzínem 1,6 (nebo 1,8 jestli ho tam dávali ) ... 16V ecotecy nebrat a diesely taky radši ne .. ... Takže radši asi Passata - B5 je ještě opravdovej passat, kde se používaly i trvanlivé komponenty pro audiny ( ne jako ty dnešní passatogolfy) - pokud je tam staré TDI 81kw, tak je to asi dobrá volba - Ale pozor - u takhle starých aut je to samozřejmě kus od kusu ( míra celkového opotřebení (najeté km, pravidelnost údržby, koroze ) ) ... Ale pokud je ta astra benzínová , tak je pravděpodobné, že toho má o hodně míń za sebou než ten passat ( ovšem jak jsem psal, brát jen osmiventilovou )
Opel jsou skvělí auta ... zábavný, hezký, dobře vybavený, nizká spotřeba, pohodlný - ale hodně poruchový zvláště ty starý
Jdi do toho Passata .. to je suprový auto já myslím že ti z 90% bude vyhovovat a časem budeš rád že to kombík je . u Passata je 1.9 v dieslu motor v podstatě nesmrtelný tažec , až na výjmky se nesere, dobře táhne, moc nežere .. co víc chtít
A co říkáte na auto Atos Hyundai ...? mám to odložené v autobazaru a nevím co a jak ...jsem žena a chtěla jsem to jen do supermarketů a na zahradu ...košík na předním kole je totiž nebezpečná věc,převažuje mě a už jsem spadla jednou,tak jsem si říkala něco na nákup ...je to však také ojetina za 25.tis... a muži nesmějte se mi prosím, myslím to vážně...taxíky smrdí po cigánech,kteří s nimi jezdí taktéž do supermarketů,atakže tak...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.