Nejste přihlášen/a.
Mohu na skútru obsahu 125 s variátorem jezdit na řidičské oprávnění AM i v zahraničí? Jedná se mi o Slovensko, Madarsko, Polsko, Rakousko.
ANI v zahraničí, ANI v Česku !
Do skupiny
a) AM jsou zařazena motorová vozidla s konstrukční rychlostí nepřevyšující 45 km.h-1
1. dvoukolová se zdvihovým objemem spalovacího motoru nepřevyšujícím 50 cm3 nebo s výkonem elektrického motoru do 4 kW,
2. tříkolová se zdvihovým objemem zážehového motoru nepřevyšujícím 50 cm3 nebo u jiných motorů s výkonem nejvýše 4 kW,
3. čtyřkolová o hmotnosti v nenaloženém stavu nejvýše 350 kg se zdvihovým objemem zážehového motoru nepřevyšujícím 50 cm3 nebo u jiných motorů s výkonem nejvýše 4 kW,
Tedy všem děkuji za rady, nebyl jsem si jist novými skupinami, budu měnit řidičské oprávnění za nové.Marodil jsem a tak jsem to nestihl a jezdil jsem doma po polnostech se vším co má kola a do vsi jsem jezdil na kole, jinam mě vozila rodina. Nechtěl jsem pít vodu z potůčku jako řidič, když mám na to lidi. Pamatuji si pouze skupiny co byly v ŘP za komunistů. Ty nové ne a taky jsme o tom rokovali v hospodě, ale každý mlel něco jiného takže díky všem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.