Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, technická mi končí 3.4. 2014, pokud na ní půjdu začátkem dubna a neprojdu a budu muset jít na opakovanou, budu moci do té doby (opakované STK) jezdit nebo od 3.4. už ne? Co když ale budu muset jet do servisu a pak zpátky a znovu na STK?
To není tak úplně pravda, nálepku nedostane, takže pokud mu neplatí ještě stará nálepka, tak bude muset odjet na podvalu a do 30ti dnů přijet opravený. Pokud by byla nebezpečná závada, tak u nás sundavají i starou nálepku. Jinak samozřejmě, pokud ta stará ještě má nějakou platnost a jde o nějakou "mírnější" závadu, tak se do 30ti dnů dostavíte. Také jsem to měl, jelikož mi zjistil prasklý silentblok na nápravě, jel jsem s tím rovnou do servisu.
Je to uplna pravda...Pokud to neni nebezpecna zavada, vylepi samolepku na 1mesic. Zde
doplněno 01.03.14 11:46:@albatrosi, on nevi, zda jeho zavada bude NEBEZPECNA, pak nesmi po vlastni ose ani odjet,ale pokud nebude, dostane stk na 30 dnu a pak se dostavi na opakovanou tk.ale to se dozvi, az na tu stk pujde.
Jsou tři druhy závad: A-lehké zapsané v protokolu
B-vážné-dává se kontr.nálepka na 30 dnů pro odstranění a opětovnou kontrolu za nižší sumu
C-nebezpečná závada-je odstraněna ko.nálepka,do TP zápis "nezpůsobilé provozu".Do 30 dnů lze opět opakovaná kontrola za nižší sumu
Při opakované jsou kontrolovány jen odstraněné závady!Viz odkaz!+ Osobní zkušenost!U nás rozdíl v ceně přes 500kč!Opakovaná se musí absolvovat na stanici kde vůz byl jinak na jiné za plnou sumu!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.