Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

STK opakovaná termíny

Od: asde odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, technická mi končí 3.4. 2014, pokud na ní půjdu začátkem dubna a neprojdu a budu muset jít na opakovanou, budu moci do té doby (opakované STK) jezdit nebo od 3.4. už ne? Co když ale budu muset jet do servisu a pak zpátky a znovu na STK?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
Pokud neprojdete a nebude to nebezpečná závada, tak dostanete technickou na měsíc.
stk

To není tak úplně pravda, nálepku nedostane, takže pokud mu neplatí ještě stará nálepka, tak bude muset odjet na podvalu a do 30ti dnů přijet opravený. Pokud by byla nebezpečná závada, tak u nás sundavají i starou nálepku. Jinak samozřejmě, pokud ta stará ještě má nějakou platnost a jde o nějakou "mírnější" závadu, tak se do 30ti dnů dostavíte. Také jsem to měl, jelikož mi zjistil prasklý silentblok na nápravě, jel jsem s tím rovnou do servisu.

cuca*

Je to uplna pravda...Pokud to neni nebezpecna zavada, vylepi samolepku na 1mesic. Zde

doplněno 01.03.14 11:46:

@albatrosi, on nevi, zda jeho zavada bude NEBEZPECNA, pak nesmi po vlastni ose ani odjet,ale pokud nebude, dostane stk na 30 dnu a pak se dostavi na opakovanou tk.ale to se dozvi, az na tu stk pujde.

albatros498022*
hodnocení

1x

Nebudete moci jezdit protože vozidlo nebude mít platnou STK, což prezentuje nustnost vozidlo na opakovanou STK dovézt na plaťáku nebo odtahovkou, toto vozidlo nesmíte ani táhnout za jiným vozidlem.

hodnocení

1x

Pravdu má dexx.

hodnocení

1x

Jsou tři druhy závad: A-lehké zapsané v protokolu

B-vážné-dává se kontr.nálepka na 30 dnů pro odstranění a opětovnou kontrolu za nižší sumu

C-nebezpečná závada-je odstraněna ko.nálepka,do TP zápis "nezpůsobilé provozu".Do 30 dnů lze opět opakovaná kontrola za nižší sumu

Při opakované jsou kontrolovány jen odstraněné závady!Viz odkaz!+ Osobní zkušenost!U nás rozdíl v ceně přes 500kč!Opakovaná se musí absolvovat na stanici kde vůz byl jinak na jiné za plnou sumu!

autoznalosti.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]