Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
nedávno mi začalo na mé Octavii 1, když najedu více km po městě, dělat řízení takové dívné zvuky. Jsou slabé, není to nic hlučného, ale je to jakoby "mňoukání koček" při zatáčení jak do prava, tak do leva...Také se mi zdá, že řízení je potom více tuhší, ale to si možná jen namlouvám.
Nevíte co to může být? Napište mi co chcete, jen prosím ne, že je na odchodu komplet řízení
Napadlo mě vyměnit servo náplň, ale nevím jak? Stačí odsát z nádobky starou a dolét novou a nebo ji musím někde upustit celou? Trochu mi také uniká z čerpadla řízení, jen trochu to pídí.. Koupil jsme si ještě nějakou náplň do serva kapaliny, u které píšou:
"Těsnící přísada do posilovače řízení. Prvotřídní speciální těsnící přísada do posilovače řízení. Může se bezpečně přidávat ke všem původním kapalinám v posilovači. Obnovuje měkkost a vláčnost těsnění a tím brání úniku kapaliny, zpomaluje opotřebení a chrání proti zadírání a prokluzování posilovače."
Ale už nepíšou, jeslti ji mohu nalét v jakém poměru? Můžu vylét celou nádobku cca 300ml a nalét tam tento produkt?
Děkuji moc za každou radu.
nestačilo by jen dolejt servo olej není ho málo?
jinak to servo vydává zvuky při otáčení nebo jen když ho držíš až v krajní poloze pokud jen v krajní poloze tak je to normální mě se to ozývá taky
s tím utěsnovačem nevím nikdy sem to do posilovače nelil ale co vim tak se třeba do chladiče leje vždy celej obsah nádobky počítám todle bude stejný
Nene, kňourá to i když točím jen trochu kolem střední osy. Nedělá to když jedu jen cca 10km nebo rovně nějakou dálku. Ale když najedu najednou třeba 30km z toho 20km ve městě apod.
Zvuk vychází přímo jakoby z řízení.. Ne někde od čerpadla...
Hladina je cca uprostřed tak, jak má.. Když tam celou tu nádobku naliju, přeliju to úpně.. Rád bych vylel všechnu původní servo kapalinu, dolil 3/4 novou a zbytek ten sajrajd... Ale nevím kde to upustit, ani kolik se jí tam vleze?
odsaj z nádobky co de pak povol na převodce tlakovou hadici a nech to vytéct přitom točíš ze strany na stranu volantem dokud to nevypumpuješ komplet pak utáhnout hadici nalejt olej a utěsnovač a točit volanten ze strany na stranu abys to odvzdušnil a přitom si hlídat hladinu v nádobce vejde se tam cca 0,7 litru oleje
tady na něm nic musíš dolu pod auto k samotnýmu řízení
doplněno 02.03.14 19:56:ano jednoduší to bude
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.