Nejste přihlášen/a.
Zdravim,
v autoservisu mně spravovali ruční brzdu která nebrzdila. Až po 6 týdnech jsem ale zjístil že nefunguje. Mám ještě po tak dlouhé době právo na reklamaci?
Mel jste si ji vyzkouset samozrejme hned.
Zarucni lhuta byvala 6 mesicu, ale co prekopali OZ, nerucim za nic.
Tak v tomto pripade nejspis jen 3 mesice viz:Obecná záruční doba činí tři měsíce, není-li sjednána nebo zvláštními předpisy stanovena jinak, u stavebních prací je záruční doba nejméně 18 měsíců. Jestliže účelem opravy nebo úpravy je, aby věc mohla být i nadále po delší dobu užívána, stanoví zvláštní předpisy pro opravu nebo úpravu věci záruční dobu delší než tři měsíce, nebylo-li sjednáno jinak. Tato delší záruční doba se může týkat i jen některé součástky. V takovém případě je zhotovitel povinen vydat objednateli záruční list s vyznačením záruční doby
doplněno 27.02.14 19:22:Upozornuji znovu, bez zaruky, sjizdim internet jak diva a zaboha podle toho noveho zakoniku nic nemuzu najit...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.