Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pickup r.v. 1996 kolik činí ekodan?

Od: mroki odpovědí: 4 změna:

Mám pickup felicia r.v. 1996 a chci ho přihlásit, všude jsem našel, že i dle serie by měla být ekodan 3000 kč ale na úřadě řekli, že se jedná o nákladní automobil(dle TP) což nechápu když je to malé užitkové auto a chcou po mě 5000. Je to správně nebo mě chcou natáhnout? díky za odpovědi

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

danys*
hodnocení

0x

jakou máte normu v tp? není to jedno jestli osobní nebo nákladní automobil? měl sem felicii rv. 1995, eko bylo 3000. na některé se ale platilo i 5000. napište normu a není o čem se dál bavit.

mroki
hodnocení

norma je to EU.č. 94/12

erikch*

a bohužel u kategorie N1(což je právě třeba Felda pick-up) je ta stejná norma(Euro II) "pouze" normou Euro I(ačkoli tentýž motor atd.) a je to za 5000,-...

mroki
hodnocení

Ok díky za informace :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]