Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odhlášení auta bez malého techničáku

Od: troubaa* odpovědí: 10 změna:

Dobrý den, jsem trouba, jak nick na povídá, potřeboval jsem auto, a přes asi 10 ruku jsem získal auto, je ještě napsané na původního majitele, mám jen velký techničák, malý prostě není... vím, jsem blb, ale potřebuji poradit co mám dělat, abych mohl auto odhlásit. Díky moc, už jsem fakt zoufalej

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jezevecmoudry
hodnocení

0x

Normálně si na kus papíru načmárej plnou moc, kterou "jako" napsal ten původní majitel. Napiš, že on (původní majitel) tě zplnomocňuje k odhlášení auta toho a toho. Podepiš ho tam, nikdo to zkoumat nebude...

Není to zrovna košer řešení, ale řekl bych, že jediný možný...

erikch*

k převodu(odhlášce) stále dle platné legislativy postačuje neověřená plná moc(a kupní smlouva)-takže přesně jak shora psáno,pak po přihlášení na vás požádat o duplikát ORV(malého techničáku)...

doplněno 24.02.14 21:00:

jak píše Milan C.-poslední-i kdyby třeba bazar(udělat si na tiskárně plnou moc bazaru snad není problém),kdo koupil pak a kolik lidí kdy vlastnilo před vámi není podstatný...pro úřad(a tedy vaši šanci získat malý techničák) je důležitý poslední človíček,bazar zapsaný v TP-i v kolonce:"...odhlášeno na..."

troubaa*
hodnocení

já to ale nechci na sebe přihlásit, ale odhlásit... musel bych platit asi 10 000 za tu eko.dan... :/ a kupní smlouva není od toho majitele, co je na velkým techničáku

je to na Vás odhlášeno?

Jste uveden v techničáku?

troubaa*
hodnocení

na mě není nic... jen platím povinné ručení... ve velkém techničáku jsem jenom ty dvě jména...

Pokud nejste v techničáku uveden, nevím co řešíte za problém. Vozidlo vy určitě neodhlásíte.

(nebo jsem nepochopil dotaz?)

doplněno 25.02.14 19:08:

Troubo,

tak se zvěte on line:

ICQ 55180641, skype milancukrar, 603902651

troubaa*
hodnocení

omlouvám se, ale nevyznám se v tom... takže to všechno shrnu a prosím moc prosím o Váš závěr..

Mám jenom velký techničák - kde je jako první uveden vlastník, po pár řádcích níže je kolonka ,,vozidlo převedeno - odhlášeno (na koho, kam) a tam je právě ten bazar.

Moje jméno tam nikde není, já jenom platil povinné ručení... ale potřeboval bych tedy poradit, co dál? Kontaktoval jsem ten bazar, ale zatím nereaguje... Povinné ručení stále platím a to se mi samozřejmě nelíbí, protože auto nejezdí... Když si ale odhlásím pojištění, tak nevím, jestli to potom po mě nebudou chctít zpětně... Fakt se v tom nevyznám. Omlouvám se... Moc děkuji za pomoc

hodnocení

0x

Vezměte velký techničák, přečtete si, kdo je naposledy napsán v techničáku a podle toho se bude konat.

Kolegové již napsali postup.. pochopil jste.

troubaa*
hodnocení

vlastník nějaký pán, potom přepis na bazar... kdo si ho tam pak koupil netuším,... a než se dostalo ke mě, mohlo ho mít několik lidí...

buss
hodnocení

0x

Napřed otázka PROČ taková koupě? Když ono to bylo levné, ale co s tím bude dál, to je daleko, že? Co to tak zavézt tomu bazaru? Způsoby zániku jsou v zákoně, takže tam i třeba najít díru, nebo počkat na příští rok, načíst si aktualizovanou 56ku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]