Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,chtěl jsem se zeptat do kdy musím odhlasit auto z evidence po zrušení pojistky?Zítra si chci zrušit pojistku a auto doma rozebrat na díly a kastli dát do sběrny.Děkuji
Auto nejdrive odhlaste a pojistku klidne zruste ten den, ale radeji ne drive.
Nejdrive si sezente doklad o ekol.likvidaci.pokud vam ho bez auta nedaji, dejte jim ho.nasel byste tu spoustu dotazu typu, potrebuji odhlasit auto, ktere uz nemam a tudiz nedaji mi doklad o eko likvidaci.
Ovsem treba vam ho nekdo za nejaky bakšiš ekol.zlikviduje aniz byste ho musel dat.
Delala jsem v kovosrotu, kde jsme delali ekolikvidaci.auto mohlo byt bez motoru, ocesane, ale na kolech.do protokolu se napsalo co chybi. Jinak to neslo.
Nekde jsem to uz psala, ale nam auto odhlasili na cestne prohlaseni.napsali jsme vin, typ atd.a ze oleje a ostatni provozni naplne atd.budou ekologicky zlikvidovany a zbytek na nahr.dily a vin bude znicen.stacilo to. Ale vsude to nebude stejne.
Kazdopadne reste to, nez to rozeberete.
papír o "ekolikvidaci" jde za pár stovek sehnat i jen s doklady a vyřízlým VINem auta(ten určitě nechat i kvůli sobě samému)-papírově zlikvidujte,pak až rozborka a zbytek šrot...ona totiž ta "ekolikvidace je za úplně jinou cenu za kg(u nás cca.1.50 Kš/kg při vystavení dokladu pro úřad a za šrot cca.5,-Kč/kg a to je na tuně sakra rozdíl,to se ten bakšiš za papír jen s doklady a VINem vyplatí a podobné to bude i jinde v ČR)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.