Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejlevnější povinné ručení na motorku

Od: danys* odpovědí: 5 změna:

Sháním nějaké levné povinné ručení na motocykl (suzuki gsf 600), kterou pojišťovnu byste mi doporučili? srovnávače disponují pro moto jen asi třemi pojištovnami. díky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

buss
hodnocení

0x

Už vícekráte zde řešeno, nezbývá než oslovit jednotlivé pojišťovny, zkusit smlouvat.

cuca*
hodnocení

0x

A hkusil jstd i tento? Zde.tam jsem si vybrala pred nekolika lety na skutra, ale mam jen 125ccm, a manzelovi na avii.

moto*
hodnocení

0x

Já mám všechno u Kooperativy. Záleží za bonusech a dalších kriteriích, věk, bydliště... které mají ale asi pojišťovny podobné. A také velmi záleží na pojišťovákovi a jeho přístupu, má tam značnou toleranci. Já jsem si před časem udělal na Pašíka pojistku u Slavie, na internetu byli nejlevnější. Pak jsem ale s nimi řešil malou administrativní záležitost a komunikace byla příšerná. Tak jsem další období také přešel ke Kooperativě a pani mi tam nastavila podmínky podobné Slavii.

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj. Kámoš mě oslovil s podobnou otázkou. Za Suzuku 800 nyní platí 1800 Kč a když si chtěl zažádat nějaký výpočet po netu, tak to na něm chce dost osobních údajů. I nahoře zmiňované epojistení.cz. Bojí se následného obtěžování od různých divných firem. Je na to něco jiného?

danys*
hodnocení

tak už mám sjednané od triglavu. platím půlročně nějakých 570kč, bonus 110 měsíců. jde o to, že tyhle srovnávače mají pro motocykly ke srovnání jen minimum pojištoven. Nejlepší by bylo pojištovny obeslat, ale pochybuju, že bych se dostal pod 500kč za půl roku. Jinak mám suzuki gsf 600.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]