Nejste přihlášen/a.
Sháním nějaké levné povinné ručení na motocykl (suzuki gsf 600), kterou pojišťovnu byste mi doporučili? srovnávače disponují pro moto jen asi třemi pojištovnami. díky
A hkusil jstd i tento? Zde.tam jsem si vybrala pred nekolika lety na skutra, ale mam jen 125ccm, a manzelovi na avii.
Já mám všechno u Kooperativy. Záleží za bonusech a dalších kriteriích, věk, bydliště... které mají ale asi pojišťovny podobné. A také velmi záleží na pojišťovákovi a jeho přístupu, má tam značnou toleranci. Já jsem si před časem udělal na Pašíka pojistku u Slavie, na internetu byli nejlevnější. Pak jsem ale s nimi řešil malou administrativní záležitost a komunikace byla příšerná. Tak jsem další období také přešel ke Kooperativě a pani mi tam nastavila podmínky podobné Slavii.
Ahoj. Kámoš mě oslovil s podobnou otázkou. Za Suzuku 800 nyní platí 1800 Kč a když si chtěl zažádat nějaký výpočet po netu, tak to na něm chce dost osobních údajů. I nahoře zmiňované epojistení.cz. Bojí se následného obtěžování od různých divných firem. Je na to něco jiného?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.