Nejste přihlášen/a.
Zdravím, mám menší, ikdyž to vezmu kolem a kolem, tak vlastně pořádný problém. Nemůžu odemknout a zamknout svoji oktávku, rv. 99 s centrálem bez DO. Dřív klíčem bez problému točím doleva a vyskočil čudlík a sepnul centrál a při otočení do prava se zase všechno zamklo a čudlík u řidiče zaplul zase zpátky. Teď prostě otáčím bez sebemenší vůle, čuslík nevyskočí a ani se nepohne, po chvilce sepne centrál a někdy se otevřou zadní dveře a kufr. U řidiče ani náznak, u spolujezdce čuslík poskočí, ale neotevře dveře. Nevíte, v čem by mohl být problém? Myslím, že zámek odešel do věčných lovišť, ale nemám to kde zjistit (jsem v zahraničí). Díky za jakékoliv info.
asi nebude problém v mechanice zámku jako takového v klice,ale nejspíš v táhlech nebo v té řídící kostce centrálu(je společná i pro el.okna,zrcátka )-pokud bude možnost,sundat tapec ř.dveří prozkoumat mechaniku táhel,pokud vše o.k. zkuste si někde od někoho jinou funkční půjčit(nebo než jí vůbec koupíte-vyzkoušet) a napíchněte se na ní a uvidíte...
vyndej fabku zámku počítám že odešla je to hliník a odchází to až jí vyndáš vem plochej šroubovák a otočením ověř jestli centrál chodí nezapomen mít zacvaklej zámek dveří
pokud je rozpadlá fabka tak to ovládání zámku nemá co držet a pak to může při jízdě náhodně spínat mikrospínače pro odemknutí a zamknutí
taky můžou bejt studenáky na plošným spoji uvnitř samotnýho zámku
začal bych tou fabkou
Došlo to přes noc tak daleko, že auto nemůžu už otevřít, klíčem kroutím doprava-doleva a nic, ani náznak. Pravé a v kufru mám fabky už od koupě zaseknuté, tak teď vyřešit, jak se do auta dostat, abych pak mohl fabku vymontovat, případně dát hned novou nebo celý zámek. Někdo nějaké info, návod jak se tam dostat? Klidně na e-mail, aby se toho někdo nechytil a nevykrádal auta.
ještě se chci zeptat, čím povolit ten šroub pod tou záslepkou, abych mohl vytáhnout vložku? Zkoušel jsem snad všechno a zatím nic nesedí. Díky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.