Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
chci si koupit vlastní motorku. Což je určitě rozhodujicí jsem holka,je mi 22. Měřím 165cm,váha:56kg
Jezdím už nějakou dobu. Jela jsem klasicky s pionýrem,simsonem,skútrem,i enduro (250ccm).
A právě o tom enduru uvažuju. Libí se mi Honda Crf Co myslíte 250 ccm nebo 450ccm? (ikdyž je mi to možná jasné)
Nebo klidně navrhtněte i nějakou jinou alternativu...
Díky, hezký zbytek dne
mezi motorkou 450 a 650 ccm není zas takový váhový rozdíl a kdyby bylo na mě díval bych se po 650 satkách ale cestovní enduro což moji favoriti jsou BMW 650 GS, Suzuki freewind, honda transalp,kawasaki KLE 500, Aprilia 650 pegaso asi tak to je moje rada protože enduro klasické na cestě působí jako pěst na oko, ktežto cestovní je na cesty a zvládne i lehčí terén
Honda Transalp se mi zdá dobrá volba, jen už to je 700vka. Ale hodná, žádný závodní drak... záleží jestli se vejde to ŘP. Má 44kW. motorkari.cz/...
Na jake jezdeni to chces? Ono dneska endurem se nazyva vsechno mozne a kazdy si pod tim predstavi neco jineho.
CRF je kroska, s kterou nebudes moct na silnici.
Pokud ale uvazujes timto smerem, tak bych se koukal spise po Suzuki DRZ (nebo starsi rade DR) nebo necem podobnem s cim budes moc vyrazit i na silnici.
A pokud toho v terenu zase tak moc nenajezdis, nemusel by byt spatnou volbou nejaky mensi motard. Kdyz zustanu u Suzuki, tak rada RMZ a obdoby od jinych znacek. Primerene lehke, vic nez dostatecne vykonne.
Dalsi moznosti jsou uz spise cestaky, jake treba jmenuji i predrecnici, ale vheldem k te krosce to asi neni to, co hledas.
doplněno 20.02.14 18:27:A jo, CRF se dela i silnicni verze. Kdo by to byl rekl...
Furt je to ale silne tereni zalezitost. Na delsi presuny po silnici to nebude nic moc.
Takovou motorku kupovat opravdu pouze pokud planujes pravidelne jezdit do terenu, jinak prakticky postrada smysl.
Přesně jak píšeš lidi ti budou navrhovat něco jiného hele pokud se ti líbí tak jí ber tu hodnu hondy nejsou špatný motorky a obsah hele záleží na tobě jen musiš počítat s tim ze ta 450 bude silnější nez skůtr ale bejt na tvým místě vzal bych si tu 250 jelikož nevím jak dlouho jezdiš a jaké máš zkušenosti já sám sem před lety koupil hned 450 a měl sem najeto jen jeden rok na 80ccm a pak sem jí po 2 měsících prodal protoze byla na mě moc silná a každou chvíly sem z ní letěl dolu protoze sem najel treba nekam moc rychle já jsem treba typ člověka co chce hned rychle vím sám ze je to chyba ale v tom terénu se neovládnu po prodání 450 sem koupil 250 též 4 takt a ten uz sem jen tak tak stihl ovládat sice sem taky občas padnul ale zvykl sem si na ní rychle takze ted uz nejak nepadam kdyz to nepodjede ale ted mám Yamahu yz250 2takt a to je stíhačka jako blázen zrovna tu tvojí hondu 450 si dávám na trati jak nic možná to bude i zkusenostma
přeji hezký výber
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.