Nejste přihlášen/a.
zdravim minulý rok sem platil za 1598ccm3 4000kč tedka po mě chcou 5770kč což nechapu je to šileny chcu co nejlevnější poviný ručení ty srovnávače jsou k ničemu tam mě tvrdí že nejlevnější je za 13 000kč jak nato nevite? kdybyste se nekdo zabyvali povinkem nebo někoho znali kdo zařidi co nejlevněji budu rád ty srovnávače jsou k ničemu
Každý den mám nějakou supervýhodnou nabídku, takže by mi museli i peníze dávat ... Ale postačí obvolat, navštívit pojišťovny, napsat majla a počkat. Někdy se dá něco i ukecat.
doplněno 19.02.14 13:30:Ještě je další možnost, že zprostředkovatelé mohou dát lepší nabídky, mají to i některé autobazary, dříve i flotila (nehodnotím postup).
podívejte na pojištění přes internet: www.ipojisteni.cz s obsahem do 1600cm3 se butete v základu pohybovat okolo 2 000,-Kč; ono záleží na tom, co všechno chcete mít zahrnuto v pojištění; ale rozhodnout se musíte sám
vyplníte požadované údaje a do hodiny se ozve pojišťovák, se kterým dohodnete zbytek dle nabídek (někdy se ozve "až" další den
není to reklama, ale vlastní zkušenost z minulého roku
hafte,
již mnohokrát jsem popsal vhodný postup..
Oskenujete techničák, odešlete ho všem 12 pojištovnám, pak porovnáte srovnávače, uděláte druhé kolo, a ve třetím jen oslovíte nejlepší 3 pojištovny, aby ještě slevili...
Práce u internetu tak 10-20 minut, pak čekat na odpovědi den, dva tři...
Jde to ještě líp. U nás na dopravce má kancl zastoupení pojišťoven paní. Velice ochotná. Všech pojišťoven. Není tam pořád, jen úřední dny. Ta najde úplně super akce. Brácha za 4litr 2900,-, ja za 3litr 3400,-...Bohužel to asi není všude..
Jestli to dobře chápu, tak napíšete email všem pojišťovnám s tím, aby Vám udělali nabídku a pošlete jim rovnou oskenovaný techničák. Na co poté srovnávače? Nestačí počkat na zaslané nabídky a poté si z nich vybrat? Mimochodem, jak žádáte o slevu?
V centru pojištění ted 1600 obsah z původních 4080 u koop. na 2100 ročně , Dle mě nemá cenu někde psát a něco oběhávat když odborník ví kam kouknout
asde, asi to je dotaz na mne...
proč srovnávače, abych měl kompletní představu a nabídce. Nestačí jen čekat, musíte jednat... žádám tak, že je oslovím, že potřebuji ještě další možné slevy... a nejednou stačilo sehnat číslo průkaz ZTP, a další sleva..
Příklad ŠKODA Fabia 2005, 1,4, pojištění 2013-2014 jen 1200Kč. Kdo má levnější? Přihlaste se..
To nám chcete říct, že jste zneužil (nejednou sehnal) něčí číslo průkazu ZTP abyste získal další slevu? To je teda
nyk, nikoliv,
já mám průkaz pro ZTP, páč mám tchýni, která je invalidní a starám se o ní. Jen jsem nevěděl, že i toto lze uplatnit jako slevu pro pojištění.
Pohoršuje Vás to?
"To nám chcete říct, že jste VYužil (nejednou sehnal) něčí číslo průkazu ZTP abyste získal další slevu? To je tedy...
nyk, ano uznávám, že to nebylo zřejmé, ani tak ani onak...
jen jste se domníval, že jsem mizera..máte na to právo...
milancukrar:
Tak to jooooo, akorát uznejte, že to z Vašeho příspěvku nebylo vůbec zřejmé.
ZNEužití by mě samozřejmě pohoršovalo, když už se ptáte.
Felicia Pick-Up 1.3 r.v. 2001 pojištění 2013-2014, cena 1064Kč přes srovnávač.
Teď budu mít výročí a protože celkově pojistky jdou teď nahoru, tak pojišťovna zaslala navýšení o cca 800Kč. Tak jsem podal výpověď a už mám novou za 1321Kč.
Je tomu ale cca 10let, kdy jsem platil za 2.0l cca 10tis Kč.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.