Nejste přihlášen/a.
DObry den chcem sa spytat ci sa moze stat, ze sa pokazi autolakovna.. dal som na aute menit dvere a striekat podbeh pomaly az od stlpika a povedali mi ze v piatok to bude alebo pondelok najneskor.. no dnes mi povedali, ze sa im pokazila lakovna, ze im nejde striekat ze tam akurat ide servis.. este sa chcem spytat pri striekani podbehu musia ist dvere von z auta? Mal som ho zatlaceny po naraze od predneho blatnika az tak do polovice dvery.. Vraj to je uz vytlacene len sa to musi do roviny dotmelyt a nastriekat.. Dakujem
Dobrý den. Ano, samozřejmě, všechno se může pokazit. Ale nepokazila se lakovna, ale stříkací pistole. Stejně, jako by nešel na benzínce natankovat benzín. Také se nerozbije benzínka, ale samotný stojan. A k podběhu, není většinou důvod vyndavat dveře. A pokud ano jistě si poradí, jsou to profesionálové.
a oprava takej veci? kolko to moze trvat? dnes dooba im tam prisiel servis..a vraj az zajtra budem mat auto len neviem ci ma nenatahuju.. tiez sa mi to nezda ze by boli dole dvere..sice tie dvere boli burane a spodok nich zatlaceny az do vnutra.. takze mozno ze tam bol niekde poskodeny ten podbeh..len nemam skusenosti s takymito servismi a bojim sa toho aby mi tam nepomenili napr riadace jednotky a pod.. sice je to stara octavka 1 ale aj tak.. dakujem
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.