Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké mazivo?

Od: petr2121 odpovědí: 6 změna:

Ahoj,prosím jaké mazivo patří do převodky řízení feldy bez serva,dělám generálku tak by se mi hodilo vědět co tam patří.

Díky moc

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Do stodvacítek se do hřebenové převodky řízení dával převodový olej PP90, felda se mi nedaří dohledat, ale ještě se dívám.

doplněno 17.02.14 17:38:

každopádně myslím že tím PP90 není co pokazit

doplněno 17.02.14 18:00:

tak jsem se dostal k dílenské příručce :)

doplněno 17.02.14 18:03:

ovšem tento tuk se již prý nevyrábí, takže to bude chtít sehnat vhodnou náhradu *nevi*

Jaké mazivo?
Jaké mazivo? #2
petr2121
hodnocení

Vím že tam patří nějaký tuk,ale nevím typ.olej se dával do 120 tek a prvních favoritů

petr2121
hodnocení

Někde jsem četl že někdo tam dává olej,že se to prej líp maže nebo cosi,je to možné?

petr2121
hodnocení

Dík moc,pomohlo

petr2121
hodnocení

To vážně nikdo neví co se tam dává?.co jsem se někde dočetl tak A00,ale to mi přijde jako pitomost

hodnocení

0x

Já si myslím že tady je to úplně jedno,dej tam nějakou vazelínu s dlouhou výdrží (v každé prodejně maziv ti poradí)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]