Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pneu Goodyear Wrangler

Od: magdon® odpovědí: 5 změna:

Co si myslíte o téhle značce pneumatik? Potřebuju je na 80 % na silnici a město, zbytek středně těžký terén.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

No Wrangler je oznaceni pro celou radu on/off pneumatik s ruznym desenem, ktere se vlastnostma vzajemne velmi lisi.

Takze nejaky konkretni?

Pokud skutecne jezdis do terenu, hlavne pro zabavu, pak bych bral DuraTrack (zkusenost). Pokud jezdis delsi trasy po silnici, pak jeste AT/SA s omezenejsima schopnostma v terenu, ale na ekonomice provozu se to projevi (coz ale v pripade Jeepu je otazka, zda na par decek hledis). To bych ale volil v pripade bydliste na horach nebo v terenu, kam se musis dostavat, bez dalsiho vetsiho radeni kolem. Na to budou Ok v terenu i na silnici. Na vetsi blbnuti uz ale asi ne.

Vse ostatni je dobre leda na silnici, max. na suchou polnacku.

Jinak kvalitni jsou, to jo. S GoodYearem chybu neudelas.*nevi*

hodnocení

Do terénu sice jezdím málo, ale když už tam jsem, rozhodně

nejde o suché polňačky *frajer* . Minulý týden jsem zjistil, že moje letní gumy, o kterých jsem si myslel, že ještě jednu sezónu vydrží, už jsou zralé na sběrný dvůr. Autu už je 19 let a tak se mi nechce kupovat drahé gumy, takže hledám nějaký rozumný kompromis.

To je tezke, ze jo. Pokud chce clovek takhle blbnout v terenu, silnicni pneumatiky holt mit nemuze a vpodstate ani zadny rozumny kompromis, pac kdyz podobny kompromis zvoli vsichni zucastneni, kdo vas pak bude tahat ven z louze, ze jo, kdyz zapadnete vsichni...(pokud teda nemate navijaky). Ale zase kdyz chces jezdit hodne po silnici, tak jsou silne tereni vzorky z mnoha duvodu neprakticke.

Ja bych doporucil prezouvani, hlavne v pripade, kdy je jizda v terenu ojedinela, dopredu planovana a lze se na ni vetsinou pripravit. A na bezne 80% jezdeni vzit treba ty Wrangler AT.

Pokud prezouvat nechces, pak jdi do tech Wrangler DuraTrec a pocitej pri bezne jizde s terenim vozrkem.

-

ps. Stari auta a kvalitu(drahost?) pneumatik bych nespojoval.

doplněno 07.04.14 15:47:

Co si mel vubec obuto v tom videu?

hodnocení

Celoroční Michelinky, vzorek pro terén nic moc. Nicméně se chlapi divili, co všechno jsem s tím zvládnul. Jenže já měl tenkrát to auto teprve pár měsíců, nevěděl jsem, že bych to neměl projet, a tak jsem to prostě projel *smich* .

doplněno 07.04.14 16:38:

Teda ta guma měla tenkrát o 80000 km a 5 let míň.

doplněno 07.04.14 16:39:

Vlastně jen o cca 40000 km míň, na zimu tam nebyla.

Pneu Goodyear Wrangler
hodnocení

Nespojuju stáří auta a cenu pneumatik (tím méně kvalitu), jen se mi nechce kupovat drahé gumy na auto, o kterém nevím, jestli bude ještě za 1/2 roku existovat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]