Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

OBD II na Win7/64bit

Od: vesi350 odpovědí: 8 změna:

Ahoj všichni, potřeboval bych poradit. Mám kabel na diagnostiku obd II, nejdou mi nainstalovat ovladače, už sem jich zkoušel moc a pořád nic. Někde jsem se dočetl, že to je oříšek na 64bit, ale že to jde. Není mezi vámi šťastný majitel příslušných ovladačů a návodu, zkušeností apod.? :)

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

trtr
hodnocení

0x

Zdravím, nejjednodušší je si vytvořit na disku oddíl a tam si nainstalovat systém 32 bit spolu s diagnotikou. Po zapnutí počítače si jednodušše vybrat pro start 32 bit systém a je to. Jak na to podrobněji, určitě najdete na internetu.

hodnocení

0x

myslím že to spouštějí přes program který má platformu XP.. nevím přesně jak se jmenuje.. pohledej

doplněno 15.02.14 16:03:

tuším že to je winxp mod.. když to zadáš k vag 64bit tak tam najdeš i navod někde

vesi350
hodnocení

Nainstalovat další OS je dobrej nápad, ale to je moc práce kvůli jednomu progamu. nejsem v tom až zas tolik zběhlí a zabralo by mi to moc času...odpověd s programem který pracuje jako xp by bylo elegantní řešení :) jenom název znát ještě. nevím jak to specifikovat při hledání když nevím jak program funguje...?

trtr
vesi350
hodnocení

super díky moc vyzkouším to

majco
hodnocení

0x

ahoj tiez som to skusal a nepodarilo sami to nemam totiz ovladac od kabla, ale da sa to nejako..ja som nasiel na stranke ROSS-TECH ovladac na kable pre instalaciu..len neviem ci to funguje aj na klony.

na xp mi to kabel naisntalovalo bez problemu bez cd bez ovladacov ale len ako rozhranie usb.. ale myslim, si ze leby som to pripojil k autu a napr vo VAG dal medzi portmi USB tak to ide bez problemu..

Proste mi nenainstalovalo kabel v XP ako port ale ako USB a ja medzi Spravcami nemam ani ziadne porty..

vesi350
hodnocení

Tak jsem stáhnul a nainstaloval to prostředí xp podle návodu na oficiálních stránkách. No naneštěstí mám Win7 Home Premium, která jako jediná verze win7 nepodporuje to virtuální rozhraní nebo co. takže jsem tam co jsem byl!:(

majco

musi to ist aj na windows 7 skus si popozerat nieco take ako vytvoris napr.. virtualny port a cez ten kabel nainstalujes..celkovy problem je ten ze windows potrebuje drivere toho kabla len kvoli tomu aby ho vedel cez usb sparovat..myslim si, ze ked vyskusas nejaky virtualny port, tak by to mohlo ist..potom jedine nainstalovat XP alebo este vyskusaj pozriet ci na nete nenajdes driver k tvojmu kablu.. Napr. ked mas kabel VAG11.11 tak skus si najst na nete ovladace..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]