Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čínské moto - výška sedla

Od: prosteja odpovědí: 3 změna:
Ahojte, předem prosím nepište mi nějaké věci jako nekupuj čínu apod... Děkuju, ale k věci - Chci si koupit levnou, čínskou motorku, ale výška sedadla by měla být kolem 100 cm, pod 90 cm nechci, a cenově do 7500 kč klidně 100 i víc tím líp asi jsem prohledal už všechno :/ Děkuju moc ;) atd.. a od 110ccm do 250ccm

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

A jak zní otázka? Tak si prostě takovou motorku najdi a kup. Nemá cenu radit "kup značku xyz", protože tito výrobci na svoje produkty lepí značky podle potřeby, často podle přání importéra. Pokud ale uvažuješ o motorce mezi 75-100 tisíci, skutečně nechápu proč chceš čínu, tu seženeš 250 ccm tak od 25 tisíc - třeba Lifan. Za ceny co píšeš seženeš nového nebo skoro nového japonce - třeba Kawasaki Ninja 250, Yamaha YBR 250, je jich plno. U těch čín se možná už kvalita zlepšila, ale ještě nedávno si ji jeden známý koupil na dojíždění do práce a byl to fakt děs - vytřepal postupně snad všechny šrobky, někde místo šroubů byly narvané vruty, strhané závity, praskaly špice v kolech, všude něco teklo, prostě tolik problémů jsem neviděl ani u svojí 25 let staré japonské mašiny s najetými 100 tisíci. Jasně, v záruce mu to neustále opravovali, ale koho to baví pořád řešit nějaké upadávající součástky a někdy ani nedojet? Ale možná kdo chce kam...

Pokud čtu dobře, chce motorku DO 7500 :) to "100 klidně i víc" se bude týkat vysky.

jyri*
hodnocení

0x

hele nenapsal si ani ťuk třeba jeste napiš zda má bejt z TP nebo jí chces jako krosku do terénu na tom se taky hodně liší cena jinak z mích skušeností bych se už asi číny moc nebál já jí měl 15měsíců najezdil sem s ní necelých 10500km a nechala mě jednou a to mi popraskaly štefty u rozety ale bylo to i mím zanedbaním že byla řetězovka na pokraji a silenblocky v rozetě už nestály za níc jinak jezdila jak fík 125ccm a jezdila cca kolem 115km/h kdyz sem jel sám coz mi bohatě stačilo akorát tam byly časté závady okolo často mi praskala zadní žárovka a plasty byly tvrdé tak praskaly co to šlo konkrétně šlo o značku YUKI jinak motorově byla super

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]